Ftmaaaaaaa Yeğenim ogln 6 yaşında bugün eve glckyik havvale geçirdi ne olduğunu anlayamadik başta hala hstnde sizde ricam dua edrmisinz bide hvvale ndn olur rvr gldim aklım onda kldi 🥺🥺
fayting Ftmaaaaaaa soğuk havale sanırım. Nörolojik bir sıkıntı diye biliyorum ama bunun sizinle alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum.
bsrayksl2 ALLAH yardımcısı olsun inşallah toparlar biran önce 😔 ateş kontrol altına alınamamış demek ki canım çok korkuyorum ateşli durumlardan şimdi nasıl peki durumu kontrol altına alındı mı inşallah hiç bir zarar gelmeden atlatır bu süreci 🤲🏼
Ftmaaaaaaa bsrayksl2 ateşi yoktu ki on dka fln dönmüştü tepki yoktu anlmdik bize yola çıkıp eve gldim onlarda hsydeler ya yanına gidemdim için kendimi sucluyorum küsmüş tekrar doktorlar demjs 10 kdr bekleyin çok korktum 🥺
Elsanur Ftmaaaaaaa çok geçmiş olsun canım. Yazdıklarından fazla bir şey anlayamadım biraz daha net yazsan
Ftmaaaaaaa Elsanur önce nöbet geçirmiş sonra havalle bizde bişey anlmdik şuan biraz iyi ama tekar goturcekler hstnye