hilallll54 Merhaba arkadaşlar. Bende pcos var geç döllenme olmus ve adet tarihi düzenlemesi yaptı 6 haftalık dedi doktor ama kalp atışını hiç alamıyorum sağlıksız bir bebek olabilir çünkü geç gelişmiş dedi yardımcı olur musunuz :(
Almirolie hilallll54 aynı şeyi yaşadım 8 haftaya kadar beklemeni tavsiye ederim banada dış gebelik denmişti
Ziyangillerrr_ @hilallll54 Bende geç döllenme olmamasına rağmen 7. Haftada duyduk kalp atışını bebeğide 7. Haftada gördük. 5. Haftada keseyi gördük sadece bence henüz erken hemen tatlı canınızı sıkmayın lütfen🤲🏻🩷
hilallll54 Ziyangillerrr_ Ay Allah sizden razı olsun böyle şeyler duymak çok ümitlendiriyor beni inşallah güzel haberler duyarım 💐🥹 geç gelişiyor sağlıksız olabilir deyince üzüldüm
hilallll54 Almirolie son adet tarihime göre 8 haftalık olmam lazım ama geç döllenme söz konusu ondan 6 haftalık dedi doktor ama neden sağlıksız dedi bilmiyorum üzüldüm açıkçası beklemedeyim 2 hafta daha bekleyeceğim
Ziyangillerrr_ @hilallll54 Benim doktorum 7. Haftada anca duyarız kalp atışını demişti. Gerçektende öyle olmuştu birde imkanınız varsa farklı bir doktora daha muayene olun derim ben 🕊️
hilallll54 Ziyangillerrr_ Evet öyle yapmayı düşünüyorum doğu görevine geldik Hakkarideyiz burda şartlar çok iyi değil bir de Vana gitmeyi düşünüyorum
Almirolie hilallll54 bebeğim 18 aylık ☺️doğru büyüdü şükür geç döllenmeydi adetten 5 veya 10 gün önce tutunmuş
hilallll54 Almirolie aynen çünkü ben adet zamanı test yaptım ve negatif çıktı sadece anlamadığım 3 hafta önce kanda bakıldı beta 15 bindi ama yüksekti ama bilmiyorum kafam çok karıştı bazen betayla tarihler uymuyormuş Allah bağışlasın bebeğinizi :)