nurozgur şöyle söyleyeyim Bingöl doktor konusunda maalesef çok kısıtlı bir il devlette doğru düzgün doktor bulamazsın bulsan da bir süre sonra özellere göçerler yada başka şehire giderler ha iyi dediğimde aman aman iyi değil standartlar arasında iyi yani çok bir şeyleri yok Bingöl hastanesi bahsi geçen engin Akgündüz asla iyi bir doktor değildir eskiden nasıldı bilmem ama ben bir kere gittim be ikinci kere kontrole gittim girişim ve çıkışım bir oldu asla verdiğim parayı helal etmiyorum değişik birşey kendini doktor sanan biri iyi diyenler neye göre kime göre diyor anlamış değilim. Gelelim yunus ibik benim üçüncü gebeliğim şuanda bunda da bir öncekinde de kendisine gidiyorum yani öyle waoaaawww değil idare eder kısacası kötünün iyisi diyelim nesliham hocayla ilgili de iyi diyorlar ama ben onunda gerçekten çok iyi olduğuuu düşünmüyorum bizim memleketimizde doktor biraz güler yüzlüyse biraz ilgili davranırsa bir iki birşeyi de doğru bilirse en iyisi olur o yüzden ona göre seçim yaparsınız