Seraymesut Melekumayy bilmiyorum ki benim oğlum var hastanedeydi o aralar olmam gerekiyordu sanırım en son 15 Ekim’de de olmustim
Miracle_1 Melekumayy geldiğini düşünmüştüm yumurtlama testiyle ama test negatif çıkınca tekrar yapmaya elim gitmiyor erken gebelik testi 🙈
Seraymesut Miracle_1 sperm vuducta 3 gün kalıyor yumurtlamadan 3 gün önce ilişki ve yumurtlama günü gün aşırı ilişki olmali ben var ya yumurtlamayı takip etmedim chatcgbt ye ye sordum o söylediği tarihte 3 kez oldu şuan 7 haftalık hamileyim
Miracle_1 Seraymesut testle denk geldiğini düşünüyorum ovülasyon ile ilişki de oldu ama olsa şimdiye çıkmaz mıydı diye düşünüyorum 9 undan sonra da ilişki olmadı hata yapmamışndr umarım bu arada bat 19-20 aralıktı ..sizce ?
Cadoloz Miracle_1 bence sen yarın sabah bidaha yap varsa çıkar artık yoksa en azından ona göre davranırsın bence
Seraymesut Miracle_1 Allah her şeyi bilendir onun elinde her şey olur dediğim gibi sprem 3 gün Yaşar sizinde yumurtlamaya denk gelmis
Seraymesut Miracle_1 bak mesela şöyle düşün normalde senin yarın yapman lazımdır testi zamanı o zamandır ama sen erken yapmışımdır çıkmamıştır zamanında yaparsan çıkar bence
Miracle_1 Seraymesut son testim kaldı bir iki gün geçsin aradan diye beklemeyi düşünüyorum cumartesi yapmıştım bana mı hayali göründü bilmiyorum silik resimde yakınlaşınca pembelik var gibi gelmişti bak atayım
Miracle_1 Seraymesut şuan bu şekilde baktım haklısınız galiba teşekkür ederim biraz test olayını düşünmemeye çalışıp bekleyim 🌸
Miracle_1 Miracle_1 @Cadoloz Bat günü yapmıştım cumartesi bat dan bir gün önce de olabilir yakınlaşınca görünüyor mu sence