kaderferhat 3 gün adet gecikmesi sonrası erken gebelik testi yaptım testim pozitif aşağı foto koyacağım ertesi gün kahve lekelenmem oldu bugünde pembe yoğun kanama var
panikedos kaderferhat doktora gitme şansınız varsa bir gidin sorun progestan başlar doktor tutunması için
kaderferhat gerigeldik nerden anladınız acaba daha öncede böyle oldu ama kızım sağlıkla doğdu çok kötüyüm sabah doktora gideceğim
gerigeldik kaderferhat ikinci attığınız testte çizgi görünmüyor, kanama başlayınca beta düşüşe geçtiği için çift çizgi çıkmamış olabilir. Umarım kimyasal değildir ama beta takibi yaparsanız iyi olur sağlıklı mı değil mi anlaşılırdı
kaderferhat kaderferhat panikedos dün gttm kadın doğum doktoru yoktu acil progestan yazdı kullanıyorum
nnur20 kaderferhat beta değerinize baktılar mı kaç cıktı beta değerine bakılmadan progestron sakın kullanmayın dıs ya da kimyasal olabilir çünkü ablama yaptılar kimyasal gecırıyormuş süreç uzadı da uzadı. Bu cok riskli
Hly_ygt kaderferhat iki test niye bu kadar farklı diğerinde çok çok net gebelik olduğu 2. Testte ikinci çizgiyi pek göremedim beta değeriniz kaçtı acaba ? Progestan kanamanızı durdurur inşallah 🤲🏻 sağlıcakla gelsin 🐣
kaderferhat Hly_ygt beta değerime baktıramadım daha bakalım yarın bakılacak umarım herşey yolundadır dua edin
kaderferhat nnur20 bakılmadı sadece progestan verip gönderdiler sabah akşam içim diye sabah betaya bakılacak ilacı içtim bi iki saat sonra çok kötü baş dönmesi ayağa bile kalkamıyordum yeni biraz düzeldim
nnur20 kaderferhat betaya bakmadan sadece test sonucu ve kanama var diye size nasıl progestron verebilirler kafayı yemiş bu doktorlar bence başka doktora daha gidin beklemeden beta baktırın
kaderferhat nnur20 bu yüzden farklı hastaneye gideceğim sabah kafam allak bullak oldu kanama var ama çok yoğun değil biraz kramplar var ne olcak bakalım yarın