Deleted33000 MadameTussauds gözün aydın canım aceleci kızına kavuştun sonunda sağlıkla büyüsün hayırlı evlat olsun inşallah 🥰
aybalasmom MadameTussauds gözün aydınnn hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün. İnşallah hemencik toparlanır kucağına alırsın.😍🙏
adatuna Ayyy bacım sana yazmaya geldim şimdi gördüm başlığı allah analı babalı büyütsün🩷🩷 sen nasılsın?? Bebiş nasıl??
MadameTussauds adatuna sagol bacimmm 😍 Iyiyim sükür bacimm agrim var ama oda normal artik bebisimi daha kucagima alamadm küveze aldilar bacim solunum sorunu varmis ufaktan ama iyiye gidiyormus sükür 🥹
321duru123 MadameTussauds hayırlısıyla kucağınıza alin isim olarak tanıdıkların doğurduğunu görmek heyecan veriyor sıra yavaş yavaş geliyor 15 günüm kaldı yavaş yavaş eleniyoruz darısı hepimizi başına sağlıkla hayırla kolaylikla
adatuna MadameTussauds kilosu boyu nasıl hemen kavuşursun hiç merak etme🩷🩷🩷enerjini moralini yüksek tut
demirrleydi_ MadameTussauds Rabb’im şifa versin ağrıların en kısa zamanda diner inşAllah canım ameliyat zorlu geçince insan daha çok ağrı çekiyor benimde zorlu ve uzun sürdü sık sık yürümeye çalış iyi gelir bide gazını ve idrarını tutma daha çok ağrın olur
MadameTussauds demirrleydi_ Aynen bacimm bende hala sonda takili burda cikarmiyorlar ama yürüyüsümü yaptim cok kötü degildi cok sükür az öncede minigimi görmeye gittim cok kücüktü teyzesi minnacikti yavrum 🥹😍
asenazeynep MadameTussauds Ayy gözün aydın canım beniim, miniş kızını hemen kollarına almak nasip olsuun🧿🥹🥰
MadameTussauds adatuna 48 cm 2930 gr dogdu bacim az önce görmeye gittim Allahimm bu ne güzellik dedimm 🥹🥹