Nuriay Mizgin2020 vAlla 31 olucam 00 00 da sezeryan olucam ama hiç bişey hazır değil diye bilirim sadece hastane çıkısı takımı var bir kaç parça bişey biberon seti ve s kedim içinde bir suru şey liste yaptım 34 te tamamalayacağım inşe Allah beşiği var
Mizgin2020 Nuriay kolaylıkla bir an önce tamamlarsin inşallah canım elini biraz cabk tut İnan ilerledikçe ağırlaşıyor insan cok çabuk yoruluyor
Mirlay 32+4 haftalık şubat başı doğum olur dedi ama net birşey söylemedi sanırım planlı sezeryan olacak evin temizliği ve kıyafetleri yıkaması kaldı hastane çantası falan ne zaman yapmalıyım sizce çok kararsızım
Mizgin2020 Mirlay bence kıyafetlerini yıka ütüle canım en azından sadece evin temizligi kalsın Bende eşyalarını halletsin sadece doğuma yakın evj bi temizlerim yeterli
Bdks98_ Mizgin2020 allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benimde son 30 bizde her şeyimizi hazırladık bavulumuz tamam :) etiket kesmekle başladık sürece yıka kurut ütüle yerleştir derken epey vakit aldı 1-2 haftamız buna gitti diyebilirim :) bence 30.haftaya bile bırakmamak lazım bu işlemleri çünkü 30 dan sonra bir anda epey ağırlaşıyorsun
Mizgin2020 Bdks98_ bu duruma gerçekten katılıyorum yani bu gobeklerle son dönemde ütü yapmak bi hayli zor iyiki yıkadım utuledim diyorum şuan Geçen annnem aldıklarını kargo ile yolladi ben onları da yıkadım kurusun ütülemesi kaldı İyiki kendi aldiklarimi yikamisim halletmisim diyorum 🤣🤣