MerveLeo iyiliktozu hadi ya 3 yılda hiç tahmin edemedim. Ama çok yok atmam ben o şekilde kullanırım herhalde 1 ay kullanacak yeni de 3 4 takım aldım idare edilir gibi 😅
iyiliktozu MerveLeo ben de yıkayıp vakumlu hurca koymustum üstelik neden oldu anlamadım. Naftalin felan mı konmalıydı acaba ya da lavanta kesesi? Ben de sanırım 10 ya da 11 takım aldım 2 tanesi yenidoğan kalanı 0-3 nasipse isimli çıkış yaptırırım o kadar. Ben de çok almadım yetmezse alırım dedim.
Zhde Mizgin2020 34+1 olduk bizde bebek kıyafetleri yıkadım daha dün bitti kndi kıyafetlerimi de hazırlayıp koyucam valize hazirca dursun
Mizgin2020 Zhde bnmde aynı kendi kıyafetlerim kaldı onları da halledersem çantayı hazırlarım Rabbim tüm hamilelerin yardimcisi olsun haftalar ilerledikçe herşey cok zor geliyo
btl194 Mizgin2020 33+6 haftalık olduk herşeyi yıkandı da ütüsü kaldı birkaç parça daha almam lazım bide
Mizgin2020 btl194 Allah’tan internetten alışveriş diye birşey var yoksa biz hamilelerin işi cok zor olurdu ben herşeyi netten aldım dışarıda gezip almaya enerjimiz yetmezdi
Zhde Mizgin2020 aynen valla bi kndi camsirlari yıkarım onuda hazırlarım hafta sonu varsın dursun kirlenmez herhlde, inşallah kolaylıkla geçsin zaman yaklasti herşey var valla düşüncede
btl194 Mizgin2020 öyle valla ya ben de öyle yaptım iyi ki varmış bu internet kurtarıcımız oldu.civilden aldım herşeyi bazı ürünleri de mağazasından alacağım
Quen_14 Mizgin2020 25. Haftada yaptım hepsini sonra ağırlaşır yapamam diye bide oğlum var 3 yaşında iyiki de erkenden yapmışım şimdi 35 haftalık olduk hayatta yapamazdım
Mizgin2020 Quen_14 iyi yapmışsın canım başka çocuk olunca cok haklısın iyi ki erkenden aradan çıkardın
sumeyyehmz Mizgin2020 33+2yim elbiselerini vs dogum çantası hepsi hazr bundan sonra ypamazdm galiba 2. Hamileligm cok çok agır geçiyor
Meleekdincc 26 haftada hepsini yaptım bir tek kendime alacaklarım kaldı pijama vs onun dışında çok şükür ütüleri felan tamamladım kafam aşırı rahat o yüzden şuan olsa gözüm kesmezdi heralde 30 haftalık olacağım ama çok agirlastigimi hissediyorum