Htcgl45 Hamiş anneler hepinize slm Bende 18+1 deyim bi kaç gün önce sanah yataktan kalkmadan daha yatagın içindeyken bi kramp gibi bişi girdi sol kasık bölgeme ve bugn de oldu doktor um idrar tahlili yaptır konuşalm dedi size de oldu mu ?
dml33 Htcgl45 yok bende olmamıştı idrar yolu enfeksiyonundan suphelenmistir bnde bacak krampi var onada magnezyuk kullaniorm aksatma tahlili ilacla ve bol suyla geciyo
Papatyapapatya Htcgl45 17+3bi kaç gündü bendede aynısı oluyor...sol taraftan...18 mart bekliyorum randevu günüm gelsin soracağım...rahatsız edici bi durum
Zuhresule Htcgl45 sen bi 30 lu haftalara gel daha neler neler giriyo bi bilsen 😄 kağnı arabası gibi yavaş hareket etmek lazım
Htcgl45 dml33 kalçamdan giren bi ağrı vardı zaten daha önce ona bi hap verdi zaten bu başka bişi herhalde
Htcgl45 [silindi] bugn idrar tahlili verdm cnım da bişi çıkmadı bi kaç gündür olmuyo o şikayetm belki geçmiştir diye umt ediyorum
Sengulkrgz Htcgl45 canim yavas hareket et birden yataktan koltuktan vs kalkma yavasca kalk...Ben sahsen yataktan kalkarken eskisi gibi pat diye kendkmi kaldiramiyorum.kaldirsam kramp giriyor o nedenle yavas havas donerek bir sekilde kalkiyorum