Narina123 İlk gebelik ile ikinci gebelik arasında doğum haftası ve bebeğin cinsiyeti açısından bir ilişki var mı? Deneyimlerinizi bekliyorum arkadaşlar ☺️💕🙏🏻
MS2 Narina123 oğlum 40+3 suni sancıyla doğurdum daha gelesi yoktu paşamın 😂 şimdi kızıma hamileyim bakalım ne zaman gelecek ben de merak ediyorum sağlıkla gelsinler tüm bebişler ❤️❤️
ebrudefnee Narina123 ilkı kızdı 41+4 de doğdu 😅 şimdi 2.ye hamileyim cinsiyet henüz belli değil bakalım ne zaman doğacak
Narina123 MS2 Bende oğlumu 38+3 kucağıma aldım .Şimdi 27 haftalık hamileyim kız bebek bekliyorum inşAllah sağlıkla sıhatle gelir bebişlerimiz 💕
ebrudefnee Narina123 evet banada hep kızlar erken doğar diyorlardı naptıysam doğmadı 😅 öyle birşey yok aslında da insanlar hep öyle diyordu
usenmedimyaptimbirvelet Narina123 bende çpk merak ediyorum acaba haftaları hep aynı mı oluyor. İlki 38+4te doğdu şimdi 38 haftalık hamileyim eğer aynı doğarlarsa doğuma son 4 gün😳
mervesdoruk Narina123 kızlar geç geliyor heralde herkesi okudum 40 hafta genelde inşallah benimde 40 haftayı doldurur kızcem oğlumu 36 haftalık doğurdum 1 ay erken geldi korkuyorum ondan