Busranur_mnts neslihanttk 30. Haftada yıkadım 1 haftadır hurçta bekliyorlar şifonyer söyledik 3 6 haftaya gelir dediler o gelince yerleştiricem
suragungor neslihanttk ben kasim ayinda cogu kiyafetini battaniyesini almistim aldigim gun butun etiketleri kestim attim yikadim utuledim yerlestirdim yine ara ara biseyler alinca hemen etiketlerini kesip makineyi dolduracak kadar olana kadar bekletip yikayip utuleyip tekrar yerlestiriyorum biriktirp hepsini bir anda yapmak zor olur diye dusunuyorum ama insallah yanlis yapmamisimdir😂
aysnrx neslihanttk Ben ilk bebeğimde 34 haftalıkken her şeyi hazır etmiştim ne olur ne olmaz diye hastane çantam bile hazırdı 😊
ylnydgd neslihanttk 31 deyim hala başlamadım ya bu hafta ofis son, haftaya evden çalışmaya geçeceğim sanırım o arada bi yıkamam lazım artık 😬
momtobee34 Ben 32. haftada başladım kurutması ütülemesi 4-5 gün sürdü, yaptım bitti kafam rahatladı valla hep aklımdaydı
cansuvet Bana da tozlanır yine pislenir dediler erkenden yıkayım kaldırayım dedim ama ben de :(( Yine yıkamak gerekir falan dediler
Busranur_mnts cansuvet ben hurca koydum yıkayıp şifonyerim gelsin ütüleyip hastane çantasını ayırıp yerleştiricem
cansuvet Busranur_mnts bizde de şifonyerde duruyor şuan ama yıkamadık daha ama tabiki çok heyecanlanıyorum hemen yapmak istiyorum
Busranur_mnts cansuvet kendini iyi hissediyosan biraz daha ertele ağırlaşırım diyosan yap keyfin bilir :D
Khaalesi34 Haftada yıkadım zaten yıkaması kurutması ütülemesi yerleştirmesi tek başınıza yapıyorsanız 1 haftanızı alıyor. Sonrasında da aldıklarımı ara ara yıkayıp yerleştirdim eksik tam bitti diyorum indirim oluyor yine bir şeyler alıp ekliyordum. Şuan 35 haftalığım iyiki erken yapmışım diyorum. O zamanlar gücüm vardı atiktim şimdi azıcık ayakta dursam belim ağrıyor. Tavsiyem erkenden halletmenizden yana olacaktır…
Khaalesi34 Khaalesi34 çünkü kıyafet diye başlıyorsunuz bunun nevresimi var havlusu var battaniyesi var müslini var her şey tek tek yıkanıyor ve ütüleniyor. 1 koca dolabı erkenden tek başıma hallettim bence ne kadar erken o kadar iyi dolapta neden tozlansın kirlensin millete Kulak asmayın 😀
Ygmr- Dün yaptık bitirdik o işi 30. Hafta içindeyiz sonlara bırak mak doğru değil diye düşünüyorum doğum bu nene zamann olur belli olmaz ayrıca son haftalar daha zor olur diye düşündük
erkekannesi1_ neslihanttk 30 haftalığım daha beşiği bile yok 3 5 zıbından başka kıyafetide yok haftaya çıkacağım alışverişe yıkamayı da ne zaman yaparım bilmiyorum 😂