ebrudefnee Meryem345 ama yorumlardan gördüğüm kadarıyla bilemeyen de çok yani belli de olmuyor bilemedim
QueenBahar_ Meryem345 benim oğlumun USG resmini attım deneme amaçlı bacak arası net gözüküyor tahmin yapamam dedi bana😀
susamtanesiannesi Meryem345 bana da kız dedi oğlum olacak inşallah eğlencesine yaptığım bütün testler çin takvimi buradan bakanlar vs herkes kız dedi ama oğluşmuş 😍
nergiss123 Benim cinsiyet kesinleşmedi doktor yüzde 70 kız dedi. 2 kez gittik ikisinde de. Chat gbt ye tüm teorileri yorumlattım nuba göre de baktırdım kız dedi bende tuttu 🥰
nergiss123 Meryem345 Benim de 1 oğluşum var. Bu da kız olsun çok istiyorum. Sağlıklı sıhhatli tabi. İnşallah sizin de öyle olur. Kaç haftaliksiniz doktor tahminde bulundu mu
nergiss123 Meryem345 Pipi gördümü kesin? Bana da devlettki doktor 12 haftalikken erkeğe benziyor demişti. 13 14 de kendi doktorum yuzde 70 kiz deid
nergiss123 Meryem345 Bacak arasına dikkatli baktıysa erkek olabilir. Ama öylesine bakıp uzun süreli incelemediysw olmayabilir. Post açmıştım 15 16 17 de bile erkek diyip detaylıda kız çıkanlar olmuş
nergiss123 Meryem345 Hamileliğiniz farklı mı? Belirtileriniz vs benimki ilk hamileliğimden çok farklıydı.
Meryem345 nergiss123 farklı da işte bazen burda yazıyorlar farklı olsa da cinsiyet aynı diye bilemiyorum o yüzden 😅