GEBES3 Normalde benim adete göre hep 9-10 gün önden gidiyordu. Hatta regl tarihimi 10 gün geri çekti bir önce ki kontrolde. Adetime göre 16+4 dün doktora gittik işte ölçümler vs. Doktor bacak ölçümüne 17+4 başa göre 18+2 olarak hesaplamış bir sıkıntı yok iyi gayet vs dedi ama kafam takıldı benim haftam ne şuan neyi dikkate alacağım bilmedim hiç. Kendi adet tarihime gör 16+4 mü dikkate alacağım yoksa 10 gün geri aldığını dikkate alıp 18+0 mı dikkate alacağım ?
kizinaasikanne GEBES3 Benim bir hafta geri diyordu doktor hep 24. Hafta gittim 25 haftalık bu dedi yani regl tarihimi yakaladı 😊 sende regl tarihini değişme bence 25 haftalara kadar
kubos_ GEBES3 adet tarihine göre hesapla canım. Benim de hep bir buçuk hafta falan öndeydi son haftalarda yakaladı haftasını
GEBES3 kizinaasikanne öyle mi ya doktor kendi değiştirdi şimdi detaylı falan gideceğiz hamgisinegöre gitmeliyim hiç bilemiyorum çok kafam karıştı 🥲🥲
GEBES3 kizinaasikanne tamam canım ona göre hesaplayayım olmadı doktor da geri çekince adeti kafalar karıştı tabi
GEBES3 Genelde hep öyle diyorlar da doktorda adet tarihini düzeltince kafam karıştı hangisine göre almam gerek detaylıyı bilemedim biran kubos_
melda1507 GEBES3 benim 30. haftada bile baş ölçümü başka hafta , bacak ölçümü başka hafta yazılıyordu , sen kendi tarihinden devam et , mesela bebeğinin bacakları hızlı uzamış veya genetik olarak daha uzundur oraya yüksek hafta yazarlar 🤷🏼♀️