Gokceeee Gulsah7171 19 haftalik bebek gaz olamaz ama artik kendini belli ediyor gaz gibi degil cunku gaz olunca daha farkli oluyor
Minikeller92 Rasev ya evde canınızmı sıkılıyo arkadaşlar😂 burdan bile kendilerine düşman bulanlar var 🤧 ana olacaksınız anaaa
Rasev Minikeller92 şimdi sen bunu banamı soyluyosun🤣🤣🤣🤣ben anneyim zaten ) ve kimileriylede dusman olmak degil kendilerinin sevinclerini anlasinlar diyorum yok inadla hiss etdim diyo 9 haftada bebegini hiss edmek dogrumu sizce?
Minikeller92 Rasev ya arkadaşım öyle bi iddea mümkün değil mi evet değil😂 boşver öyle bişey için iddealaşan birine ne ispatlayabilirsin ki gerek yok anneysen hiç gerek yok bebeğin çok uslu senin heralde🙈
Rasev Levmel canim ben hamile degilim )bi arkadas inatlasdi benimle 9haftada hiss ediyomus😐ikna edemiyorum inadindan donmuyoki
Lonely Rasev maşallah prensese😍😍😘😘 şimdiki bebekler çok farklı ya. Benim kızım da çok huysuz mız mız baktım ama hiç diş belirtisi yok 😔 ama gece düzgün uyumuyor. Valla çok bunaldı m ya 2 çocukla zor oluyor 😣
Rasev Lonely teşekkurler teyzoşu😍elini agzina goturuyomu?buyuk cocugun kac yasinda canim?( İki cocuk tabiki zor( 6yaşı olmadan ikinciyi dusunmuyorumm((