Beyzamete Bu korseyi daha önce duyan öneren var mı? İnsagramda sayfası var. Yamuna korse çok pahalı bu korse yarı fiyatı kızlar kararsız kaldım.
Ferdag Beyzamete aynen ben de çok kararsızım ama şuna kampanyadaymış sanırım korse alana toparlayıcı sütyen ve basen inceltici tayt hediyeymiş. Yamunadan daha uygun hem.
emineaydn Beyzamete Ferdag Beyzamete kesinlikle kalitesininden memnunum heyecanla kullanmayı bekliyorum
Aysingeldiislerdegisti Beyzamete Beyzamete markayı bilmiyorum ama deneyimlerime göre lateks olmasına dikkat edin diğerleri katlanıyo kayıyor yuvarlanıyor kırışıyor hiç rahat edemedim ben sonrada bıraktım kullanmayı
emineaydn Arkadaşlar ben buraya Korse yle alakalı acilan her postta önerdim Emba KORSEYİ. Yengem kullandığı için önerdim başta.benm doğumumda cok yakin bende aldm.kalıtesi inanılmaz güzel.kesinlikle pişman olmazsnz şeffaf kargoyla gonderıyorlar birde güvenilir bir SİTE ben cok memnun kaldım
srfnr Bende arastmistim onu sonra daha uyguna buldum omu aldim henuz kullanmadim ama kalitesini cok begendim faturali geldi ustelik.gelince esime giydirdim iş goruyo bence 😁
Deletedmom0042 srfnr Hahah güldürdünüz 😁 her şeyi denemeyi kabul eden es en sevdiğim 😁 bende ayıcıklı pijama giydirmiştim 🤣🤣😅