yusif_nezrin Kizlar, betanin hep iki katina cikmasi normal diyolar ya, ne zamana kadar boyle olmasi normal. Yani mesala kac haftadan sonra daha az arta bilir veya kac beta ciktiktan sonra deyerler daha yavaw yukseliyor. Lutfen bilenler cevaplasin.
tupbeybi yusif_nezrin 5+5 te artık beta ölçmek anlamsız, hem kontrole gitsen keseyi görebilirsin bence dertme 🙏🏻 ben de 5+4 teyim cuma günü keseyi gördüm vajinal muayenede
yusif_nezrin yineaylardankasim benim 18 aralik 5584 cikdi dün yani 20aralik 2gun sonra 7741 cikti. Iki kati olmamiw bu kotu bir seymi yani?
yineaylardankasim yusif_nezrin Değerler yaklaşık olarak hesaplanıyor diye biliyorum yükseliş var sonuçta sorun olduğunu düşünmüyorum aynı hastaneye verdiniz kanı değil mi
yineaylardankasim yusif_nezrin Bizim de bugün 5+5 sağlıkla gelsinler inşallah 🥰 yarın bi kontrole gidin içiniz rahat etsin ama bence sorun yok 🥰
yineaylardankasim yineaylardankasim Alınan kan miktarı bile etkiliyor sonuçları bir sorun olsa bu kadar yükseleceğini düşünmüyorum eşim laborant genellikle bir sorun olmaz diyor
yusif_nezrin yineaylardankasim ne guzel🥰 InwaAllah🥰 Yarin kontrolum var zaten, gidicem InwaAllah her sey guzel olur.
yusif_nezrin tupbeybi biliyorum sadece bir az agrilarim olunca doktor bir daha ver dedi. Yarin kontrolum var bakicaz artiq. Saglikla gelsin sizinkide🥰