Miracle_1 İkinci çizginin iz yeri görünüyor gibi geldi sizde de görünüyor mu pembelik gibi değil sanki bakar mısınız lütfen geçen ay 21 kasımda adet olmuştum
yamrr_ars Miracle_1 inşallah vardır ama ben bu teste güvenmiyorum çünkü her yaptığımda anında 2 çizgi çıkıyor ve hemen hemen hepsi öyle kan veriyorum veya erken gebelik testi yapıyorum bişey çıkmıyor
Miracle_1 yamrr_ars teşekkür ederim erken gebelik bir tane kalmıştı laboquck marka yaptım kaset test bunun
Miracle_1 yamrr_ars bende pek ümitlenmedim açıkçası beyaz çizginin iz yeri mi onu anlayamadım ama inşallah teşekkür ederim yorumunuz için 🥰
Cadoloz Erken test yapsan aslinda varsa daha belli olur yarında erken yap varsa bariz cikar baya zaten eger yoksa yoktur zaten netlesir en azindan
Miracle_1 Cadoloz dün erken gebelik yapmıştım elimde kaset test birkaç tane var diye bugünde onu yaptım canım dünküne etiketleyim bak istersen bana hayali çizgi gibi gelmişti
Miracle_1 ilaydarabiaoz bat geçmiş miydi ne zaman test yapmıştın benim göz yanılması gibi de geldi anlamadım şuan baktım hiç görünmüyor kaybolmuş iki üç saat üzerinden geçti tabi