Momsell Kızlar selam, 19 haftayı geçtim neredeyse yarıladım ama henüz hissetmedim. İlk gebeliğim. Nasıl bir his olduğunu da bilmiyorum. Sizlerde nasıl oldu? İşte bu bebeğin hareketi diyip ayırt edebileceğim bir ayrıntı var mı?
3kedili2bebekli Momsell asla yok ya ayırt edici bir şey 2. Gebeliğim ilkinde hareketler sıklasinca emin olmustum he bu bebek hareketiymis diye şimdi de öyleyim acaba bebek mı değil mi yok daha erken falan diye bekliyorum bir hareket etse de rahatlasam 😂
suragungor Momsell 21. Haftada damar atmasi gibi hissetmistim tekmeleme falan gibi degilde karnimin icinde sanki bir balik varda yuzuyormus veya kelebek kanat cirpiyormus gibi bir histi
Hellomy99 Momsell kayma,gıdıklanma gibi oluyor ilk başta.Tatlı bir şey yiyin çikolata gibi sonra sessiz bir alana geçin sola yada dümdüz yatın elinizi bebeğinizin kesesinin bulunduğu doktorum cihazla baktığı tarafa koyun ve bekleyin uzunca hissetme ihtimaliniz olabilir
gizemb0 Ben 18. Haftamdayım 17 den beri net hissediyorum arada bir içimde sanki bir şey kımıl kımıl ediyor sanki aniden bi pıt ediyor geçiyor huylanıyorsun tuhaf bi his anlaşılıyor yani bağırsak hareketi olmadığı. Zayıf kadınlar daha erken hissedebiliyormuş ben 14.haftamda da bu tarz bir şey hissetmiştim meğer bebekmiş o da diyorum
Mihrasina_ Momsell 18. Haftalarımdaydım uzanıyordum telefona bakıyordum birden rahmime doğru bir pıt oldu acaba omu derken elimi koymuştum aynı yere bir daha vurdu oturup ağlamıştım ben 🥹🥹