Nisa01 Kızlar 13 haftaligim renegesis Max kullanipta d vitamini içen varmı yoksa bunun içinde tüm vitaminler varmi
mamyfat93 Nisa01 bende 12 haftalığım . Regenesis kullanıyorum ve d vitamini. Ama regenesis bugün içmedim bulantım ve üsküfram çok oluyor. Re genesis de omega3 olunca balık tadı alıyorum gibi oluyor. Sendede oluyor mu
mrstug Ben decavit ve d vitamini kullanıyordum doktor değiştirince decavit bıraktırdı regenesis verdi calcimax içiyordum d vitamini olarak onu da içme dedi
Burcak61 Nisa01 karşılamıyor geçen hafta yaptırdığım tahlillerde demir yetersiz dedi doktorum ki hepsinde demir var ayrı yeten demir içiyorum o kadar vitamine rağmen d vitaminim daha yeni 31 oldu
Nisa01 Burcak61 bende ayrıca demir kullanıyorum canım d vitamini için aradım doktoru kullanmana gerek yok dedi.ama d vitamini herkeste yetersizmis Türkiye'de bide hamileyiz
Burcak61 Nisa01 yani en azından onu bitir ben Trabzon’da yaşadığımdan hiç güneş yok d vitamini hamile olmasamda veriyor doktor 😂 güneş e çıktığında da yüzüne güneş kremi sür hamilelikte leke oluyormuş
Nisa01 Burcak61 benimde hamileliklerimde yanaklarimda kırmızı nokta nokta sivilce gibi şeyler cikiyor