gencannesi Sun10 yok yok sancısız olmaz ama gerçekten dayanılmayacak katlanalımayacak bir sancı değildi benimkisi hastaneye 7 cm’le gittiğimde ebe şok oldu çünkü hiç bağırmıyordum
Sun10 gencannesi bana da sancım çıkınca en son yatırmak istedi dedim eve gitmek istiyorum 2 hafta oldu bu allahtan gelmişim daha da doğmadı zaten. Asistan doktor tam açılmayla geleceksin gibi demişti insallah öyle bi doğum hayal ediyorum demiştim 😅😂
handan3958 gencannesi Ayyyy maşallah ne güzel ya gözün aydın canm darısı bize inşallah hikayeni sabırsızlıkla bekliyorum😍😍😍
gencannesi handan3958 brbişimdeb yszmaya fırsat bulamadım daha en kısa zamanda yazacağım , daha güzelleri ve daha kolayları nasip olsun inşallah sizlere 🌸🩷
tugba0305 gencannesi herhangi bir kesi falan oldu mu peki normal doğumda en büyük korkum o kesi olayı
gencannesi tugba0305 kesi oldu ama doğum bittikten sonra öğrendim kesi olduğunu öyle düşünün asla hissetmiyorsunuz uyuşturuyorlar
handan3958 gencannesi aminnn canm benim çok amin 🤲🏻 olsun biz bekleriz şu an en önemlisi bebeğin sen doya doya onla ilgilen 😍🥰😘
tugba0305 gencannesi bu arada özelde mi devlet Hastanesi’nde mi yaptınız doğumu hangi şehirdesiniz ? Kusura bakmayın çok soru sordum ama heyecanlı bir anne adayıyım sanırım