2baby1 Bebeğim haftasına göre 2 hafta önden gidiyor 31 haftalığız ama 33 görünüyor sezeryan doğumum olacak ama 39 u bekler mi erken mi alınır ? Yaşayan oldu mu
Ceku256 2baby1 akradaşım 4,5 kg normal doğum 41. Haftada suni sancıyla yaptı. Doktor 4 kg civarında bekliyordu devlet hastanesi olduğu için normal doğumu beklediler.
seymaergun Benim ilk kızım da iri bebekti, hep önden gidiyordu. Genelde 38 de alıyorlar, daha erkenle hiç karşılaşmadım i
Alpker Gelişimiyle doğum zamanının alakası yok sadece doğum şeklini etkilerdi kafasının önde olması ama zaten sezaryanmış doğum zamanınızı etkilemez 38-39 hafta gibi alırlar
Havin49_ Papatya05_ şekeri bilmiyorum Cnm benim şekerden değil ben kiloluyum ztn doktor genetik demişti
Nisanmomy 2baby1 iri bebekler genelde beklemeyebiliyor. Bu biraz sizin vücut yapınızlada ilgili rahim ağzı uzunluğu yeterli olmayabiliyor. Genelde 38-39 gibi alıyorlar
Smyye1B 2baby1 37+1de 3815kg 53cm sezaryen doğum yaptım. Doktorum iri oluğu için daha fazla bekletmedi.
cennet033 Yok ya bence benim ablamında hep bebekleri iri dğuyor ama erken değil yani 38 den önce değil bende 14 haftalığıö cuma günü doktor ultorosnda bebek iri dedi aslında yiyemiyorumda pek yani iştah yok ikili tarama sonucunu beklşyelim dedi kafam karıştı
Papatya05_ Havin49_ içim rahatladı demek bebeğin gelişimi olarakta olabiliyor ben minyonum 160 boy 50 kiloydum öyle çok yapılı değilim ama eşim 180 boy 83 kilo falan eşimin ailesi çok kilolu ve yapılı belki onlara çekti diyorum bilemiyorum pazartesiden itibaren ölçmeye başlayacağım bende
Havin49_ Papatya05_ benimki bana çekmiş ben kendim 160 76 kilo ile gebe kaldım 90 ile doğuma gittim eşim boylu ama kilolu değil oğlum hem boylu hem kg li doğdu ama ayaklanınca zayıfladı baya
Papatya05_ Havin49_ benim oğlum normal kiloda doğdu 3400 gr hep boyu uzun kilosu zayıftı dedim ya bu gebelikte bebek 2 hafta önde gidince şekerden şüphelendi doktor bakalım inşallah sağlıkla şu 8 haftayı da dolduralım kucağımıza alalım bebekleri