Kızlar 4yaşında kızım var. Bu sene ilk kez kreşe başladı. Doğru düzgün gidemedi devamlı hastalanıyor çocuk. 1 aydır da enfeksiyonla uğraşıyoruz ilk boğaz enfeksiyonu olarak başladı sonra kanda çıktı 5gün gitti geldi hastanede serum aldı. Düzeldi dedik 2gün sonra tekrar boğazlarında başladı 10gündür antibiyotik kullanıyor yine çocuğu balgamdan öksürükten kurtaramıyoruz. Geçen hafta için doktor bu hafta kreşe gitmesin dedi bugün kontrolü vardı yine boğazlarında kalmış hastalık bu hafta da gitmeyecek dedi. Dünyanın ilacını kullandık düzelmiyor. Doğal da desteklemeye çalışıyorum kullanmadığım bi şey kalmadı. Udi hindi yağı,çörek otu yağı veriyorum. Propolis denedim. Udi hindiyi bu akşam yatarken ayağının altına da sürdüm belki fayda eder diye. Aklıma akgünlük sakızı geldi. Tütsü yapsam pamuğa göğsüne mi koymalıyım sırtına mı? Ne kadar tutmalıyım? Sıcakken mi koyuluyor? Balgamlı öksürüğe faydası olur mu? Bilen varsa bilgilendirin beni çocuğu kurtarayım artık onunla beraber ben de çekiyorum😔