tuba_grz Daha evliliğiniz çok yeni. Bir de bu öyle bilinçsiz hop diye yapılacak bir şey değilmiş, ben de sonradan öğrenmiş oldum. Başka sebepten kadın doğuma gitmiştim, bana gebelik öncesi kan değerlerini düzeltmenin gebelik oluşumu ve gebeliğin sağlıklı ilerlemesi açısından ne kadar önemli olduğunu anlatmıştı doktor. Önce gidin bir kan değerlerinize baktırın, beslenmenizi düzeltin, hani belki zaten sağlıklı besleniyorsunuzdur ama doktor ona göre bazı besinlere yönlendirir muhakkak. Bunlar gebeliği kolaylaştırıyor. Avokado, kabak çekirdeği gibi yiyecekler faydalı. Omega 3 mesela %55 etki ediyor diye okumuştum. D vit, folik asit, bunlar doktor kontrollü kullanılmalı. Bedeniniz hazır olduğunda en olmadık zaman bile olsa gebelik oluşuyor, bebek tutunuyor. Tabii bazı durumlarda klinik müdahaleler gerekebiliyor. Arkadaşımın rahmi kalp seklindeymiş ve gebeliği engelliyormuş. İşlem yapıldı ve kocaman çocuğu var şu an. 5 ay çocuk olmuyor demek için çok kısa bir süre. En kısa zamanda gönlünüzce olsun inşallah 🙏🏻