winnie_the_pooh Kızlar neden olabilir acaba? Haftalardır devamlı tekme atardı. 2 gündür minik minik hareket ediyor. Korkuyorum
lux38 winnie_the_pooh bnde 29 oldum bugün hergun hareket eden bebegm bugün küçük küçük pıt pıt yapiyr sadece
Leylayaman winnie_the_pooh aynı durumu yaşamıştım benim suyum fazlaydı hem suyum normale döndüğü için daha yumuşak hissetmeye başladım hem de doktorum yeri artık daraldığı için yapacağı hareketin bu kadar olacağını söyledi herhangi bir şüphen olursa dinlenme pozisyonunda bak bir de demişti belki size de yardımcı olur bir de ne zaman bebeğimin çok hareketli olduğunu söylesem en az iki gün çok zor hissederdim kendi kendime nazar mı değdiriyordum bilmiyorum belki de psikolojik
Cicilininkini winnie_the_pooh canım benimde oyleydi 28den sonraki gğnlerde hiç hareket etmese tedrgin ol ben suan 29+6oldum 3gündür asırı hareket yine basladı öncesi benimde cok cok azdı hatta hiç hissetmiyormuyum acaba diye düşündürüyordu genelde aksamları hareketleri fazla oluyor tatlı bişeyler yiyip uzan derler ama ben oturup ayaklarımı uzatnca genelde bi 5dakkadan sonra net hissederdim dene istersen
mavi123_ winnie_the_pooh gayet normal bebek hareket ediyor ama siz onun her hareketini hissetmezsiniz dedi bana doktorum güçlü hareketleri hissedersiniz
1kediannesi1 Bende 29. Haftanjn içindeyim bebeğim iki gün sadece karnıma dokundu resmen sakın sakin takıldı. Bugün şükür normale döndü. Herhalde arkası dönüktü dedim çünkü arada tek tarafa kendini yaslıyordu sanki
winnie_the_pooh 1kediannesi1 benşmkide kafa aşağı duruyordu sanki yer değiştirdi hep aynı yerlere dokunurdu eskiden. Şimdi değişti de ondan mı böyle tekme atmıyor acaba
Es07 26.haftada benimkide birkaç gün kıpırdamadı Kaygıdan hemen koştum Doktor iyi dedi Gerçekten stres
winnie_the_pooh Cicilininkini uzanınca hafiften oynuyor ama belli belirsiz. Eskiden tekme atardı sürekli, uyutmazdı beni 😣
Cicilininkini winnie_the_pooh benim bebegim de hep sakin bi bebek genelde gündüzleri ama aksamları hareketi fazlaydı ama bu haftalarda oluyor bak gör bikaç güne daha sert vurcaktr herkez bu hafta böyle seylerle karsılasiyo diye okuyorum hep suan kemdimde ve bu post altındada gördüğüm kadarıyla da ♥️
mavi123_ winnie_the_pooh 😅 azalmamış annesi yorulmuş heralde biraz dinleniyor gücünü 30lu haftalara topluyor 😅