Msdenizkky Haftaya saydığımız en güzel şafakla başlayalım istedim 😍🧿 bizde heyecan dorukta son 10 👻💗 İpek hanım 21 mart sağlıkla aramıza kavuşsun diye gün sayıyoruz🙏🏻 Sizde durumlar nedir ?
Beyzan Msdenizkky benim de son9 heyecandan ölcem valla ve hiç gelmeye niyeti Yok hala aşırı aktif kıpır kıpır suyu çokmuş yüzüp duruyor 😁
Sevsav Beyzan karnımı gören daha inmemiş diyorlar. Benimki döndüama kanala girmiyor kafası meydanda hala. 1 haftadır çok enerjiktim ama bugün hiç halim yok. Çok hafif bi sızı var karnımda kasıklarımda... sizinki kanala girdi mi
Beyzan Sevsav hiç öyle bir şey demedi doktorum hep başı aşağıda normal Doğuma uygun dedi sadece ama ben biliyorum ayakları hala yıkarda ama kontrole gideceğim yarın bakalım ne diyecek
Eymnm Msdenizkky Çok şükürler olsun Rabbim'e bu günleride gördük 23 günümüz kaldı 3 Nisan kucağımda inşallah prensesim,dört gözle heyecanla sabırsızlıkla bekleniyor💜🤗
Mucizemduru Msdenizkky Hepimize mutlu haftalar kızlar 🥳🥳bizde şafak 22 miniğim o güne kadar beklerse tabi ki 😍😍