Lapsodi kaygı problemi olan ve aynı zamanda panik atak yaşayan biri olarak ilk gebeliğimde öyle çok strese girdimki. Şu an dönüp baktığımda diyorum neden bu kdr stres oldum neden keyfini
Çıkarmadım diyorum zorda bi gebelik yaşadım serklaj vs süreçlerim oldu sürekli stres ve
Panik yaptığım için haftalık gece bile olsa acilde buluyordum kendimi ayrıcada Sıkıntım yoktu şükür iyiydim ama serklaj da olmuş olmam sürekli bsey olacak düşüncem tamamen kafamda yaşadığım şeyler ufak bi ağrı sancı batma Gibi bi histe paniğim artıyordu illa beni o an doktor görmeli doktor göremiyorsa bile hastanede illa bi usg bakmalılar gibiydi içim rahat etmiyordu diğer türlü ,, hastalık seviyesiydi gerçekten sana süslü cümleler kurmuyoem bazı gerçekler var ki
Kafamızda bitiyo cnm sorunum yokken varmış gibi strese giriyordum üstüne bide serklajlı olunca yaşadığım stres kaygı panik durumu daha da arttı . Sana tek tavsiyem kendini sakinleştirecek şeyler yap kitap oku yazı yaz ne bileyim gez bseylerle
Uğraş seni yormayan . Burdaki her
Olumsuz hikayeyi okuma cnkü herkesin süreci başka . Unutma herşey senin kafanda bitiyo