Vet-hek-meri Arkadaslar ben 14+5 oldum ancak hiç belirti yok sanki böle bu haftalarda kasıkta ağrı olur yazıyor bende hiç bi değişiklik yok acaba büyümüyor mu die evham yaptım sizde belirtiler neler
Mlssa Vet-hek-meri Ben de 14haftalığım canım ama öyle belirti gibi bir şey yok sadece biraz yorulunca karnıma kasıklarıma hafif ağrı giriyor o kadar,ben de dikkat etmeye çalışıyorum..uyku halimde aksine normale döndü bu sıralar☺️ Bende böyle yani☺️
mk123 Vet-hek-meri bizde 14+3olduk ara ara sizlama bende de oluyo,13 haftalikta bulantim azaldı şükür iyiyim şimdi yemek yiyebiliom en azindan
Deletedmom123 Vet-hek-meri merhaba benim de sol bacak be kalca kemiğim sızlyor yürüyünce ağrıyor gailıba normal bu haftada 14+6 haftalığım :)
Vet-hek-meri Mlssa mide bulantın var mı canım peki bende biraz var hala o da olmasa hamile olduğumu unutcam🙄
Mlssa Vet-hek-meri Canım bulantı benim başından beri olmadı hiç ama inanılmaz uyku hali vardı bulantı sıfır.İlla ağrı sızı olması gerekmez bence zaten biraz daha büyüyünce muhtemelen ağrı yapar kasıklardan vs.Doktoruna da danış için rahat etsin❤️
Vet-hek-meri Mlssa doktora geçen cuma gittim daha bende pıhtılaşma da va o yüsden sık gidiyorum doktor artık bir ay sonra gel dedi burdan öğrenmeye çalışıyorum işte canım saol içim bi nebze de olsa rahatlıyo
Edanr Benim simdiye kadar problemim yoktu simdi kan ilacina basladim ve mide bulantisi uyku hali kasiklarda haff agri olyr
Efemina Edanr bende kan ilacı almaya başladığımdan beri mide bulantısı halsizlik uykusuzluk var 14 + 3 olduk
Vet-hek-meri mk123 benimde baş ağrım oluyor ara ara o normalmiş canım artan kan hacminden dolayı oluyormus
Vet-hek-meri Deletedmom123 o kadar paranoya oldum ki keşke benımde olsa diyesim var 😂 ben 9 haftalıkken bi kayıp yaşadım kürtaj oldum bundan birazdan pimpirik oldum canım ya
Asiacr Ben de 15+2 yim rahat geciyor cok sukur. Illa agri sizi olmaz herhalde. Zaten 2.tremester rahat derler tadini cikartmakta fayda var. 23 24 den sonra baslar hersey
Vet-hek-meri Asiacr canım haklısın tabi ağrı sızı olacak diye bi kaide yok hiç belirti olmayınca merak ettim herkes de mi böle diye
Seymanuratc 3 buçuk aylık hamileyim bende mide bulantılarım ara ara devam ediyo ve gece uyurken boynum ağırıyo hiç bi şeklde düzgün uyuyamıyorum . Bu arada bebeğinizin cinsiyetini öğrendiniz mi ?
Mom72626 Ben de 14+4 üm zaman zaman kasık ağrım ve kaburgalarım ağrıyor özellikle sağ tarağım resmen sızlıyor sıcak su torbası koyunca hafifliyor. Çok sandalye de oturtamıyorum Genelde uzanıyorum. Ama 1 aydın peşimi bırakmayan grip var 😢 hapşırma öksürme alıştık artık geçmek bilmiyor.