bahbet Aya girmiş bulunmaktayiz bu aralar canım çiğköfte cekiyo ama bol acılı bütün yemeklere de hep acı koyuyorum acı çok aseriyorum bide ekşi 🥳 ve sürekli acikiyorummm 🥲 sizde de oldu mu çok acı yemek zararlı mı 😮💨
burcuo bahbet Benim de canım bunları çekiyor. Acı biber biraz ekliyorum çorbalara, fazla yesem şişkinlik yapıyor
Mirlay bahbet biz 8 aylık olduk normalde hiç aşermedim ama 29 da haftada falan canım yağmurda hafif ıslanmış kumlu inşaat kiremti çekmişti gece nasıl olduysa artık çok gülmüştük :)
bahbet Belli değil haftaya belli olur dedi doktor , bı anda sıcak bastı aşırı acı ve tuzlu istiyorum anlayamadimm
Mirlay bahbet yemedım çok isterdim ama eşim de izin vermedi sadece aradık inşaat inşaat gezdik tam istediğimi bulmadım ama gezip bakmamız biraz yetti
um01 bahbet bütün hamişlerin en çok canı çigköfte çeker hep 6 aya kadar deli gibi yiyorum acısız yerseniz daha iyi olur hemoroid bir sürü çıktı 🤣🤣
karpuss bahbet Ay gerçekten 2 gündür acayip canım çiğ köfte çekiyor kocamı ikna edemiyorum yedirmiyor 😅😅 gluten hassasiyetim var ne zararlıysa onu canım çekmeye başladı 😅😅
susamannesi_ karpuss Ayyy ben çölyak hastasıyım hem hamile hem gluten yasakları çok zor, düşünmemeye çalışıyorum 😭
YelizAtilla Şuan 38 haftalığım aşerdiğim şey sadece çiğköfte oldu.Bende çok şaşırdım ama güvendiğim içinde et olmayan çiğköfte söyleyip kaç defa yedim 🥰🥹Çok değişik bir duygu ama herkes şaşırıyordu bana 😂 Cinsiyette erkek mi acaba demiştim ama kızım olucak ☺️
bus2109 Ay valla bende 13 haftalık ikizlere hamileyim kaç kere etsiz acısız çiğköfte yedim bunun zararının olmadığını araştırdım sadece yediğin yerin güvenilir olduğuna emin olman gerekiyor 😌🤭
suragungor bahbet bende ayni durumdaydim bol bol aci biber tursusu yedim yetmedi acili soslarda doktum yemeklerimin ustune oda yetmedi en son biber tursusunun suyunu ictim 😂
bahbet Çok acı yiyenler çiğ köfte çekenler kızı olcak diyolar dogru mu 😅 Bana hiç acı gelmiyo ilk defa bu kadar acı olmasına rağmen sadece bulgur büyük ihtimalle çok şişkinlik yapiyo 🥲😅 ama bazen yemeden de duramıyorum 😅