berensumeyye23 Kızlar 33+2 deyiz . Koltuk altı ve genital bölgemde aşırı kararmalar var önceden hiç yoktu gebelikten önce . Resmen özgüvenim düştü ya nasıl hallolacak bu durum doğumdan sonra kalıyor mu acaba ? 😬🥹
seydaky berensumeyye23 merak etme canım ablamında öyle oldu hafif koyu tenliydi zaten doğumdan 1.5 2 ay sonra eskisi gibi oldu☺️
zuzubayram berensumeyye23 goyusleim de öyle oldu ama nasıl cirkinler bende bakmak istemiyorum resmen doğumda. Sonra inşallah duzelirler diye düşünüyorum ilk oğlumda öyle olmuştu
berensumeyye23 seydaky ay inşallah ya bende buğday tenliyim tenim hafif koyu zaten . Ama çok takıntı yaptım eşime karşı bile utanma gibi duygulad hissetmeye başladım çok etkiliyor beni 🥲
seydaky berensumeyye23 yaaa öyle düşünme🥺 ikinizinde bebişini dünyaya getiriyorsun🌸 eminim ki eşin farketmemiştir bile hiç düşünme 🥰
berensumeyye23 seydaky eşim saolsun valla hiç bu tarz şeyleri söylemez ima da etmez hatta bana hep aferin kız dikkat ediyorsun kilo almadın vs bile diyo ama ben kendi kendime kuruluyprum işte şu hamilelik duyguları da bozdu 😅😅
zuzubayram berensumeyye23 hiç marka etme kararmalar gidiyor diye biliyorum ama çatlaklar için emin değilim onlar kalıcı sanırım
berensumeyye23 zuzubayram yağlamama rağmen çatlaklarım oluştu . Kaşımazsan yüksek oranda azalıyor diyorlar bilmiyorum artık