Meryem345 Şimdi çoğu kişi alakası yok diyor ama çoğunlukla kızı ve oğlu olan kişiler kızda kahve lekeler oldu diyor yani çil gibi 😁 şimdi bende de ilk defa olduğundan soruyorum böyle olup bebeğim erkekti diyen var miiiii😁😁
MerveLeo Meryem345 benim hamile kaldığım ay sağ gözümün altında hafif kahve rengi bir leke oluştu çilden büyük. Cinsiyeti koz. Oğlumda olmamıştı hiç lekem
Dinolisoo Meryem345 valla yeni doğum yapanlarda cinsiyet kızdı birinde yüzü lekelendi baya birinde benim gibi leke olmadı erkek annesi pek yok çevremde😂
ulkusblog Meryem345 olabilir gülüm😅😅 ben çillendiğimi aynada görüyorum ve oğluşum olacak Allah izin verirse😅😅 ki tanıdıklarımdan biri senin yüzünün parlaklığı gitmiş, kesin bu kız dedi. Daaat erkek😅
elifayaz112_ Meryem345 aradığın kişi ben de olabilirim oğluşum olucak geçen gün kaynım diyo yüzün kirlenmiş git yüzünü yıka 😄 eltim dedi onlar çocuğun lekesi kır değil 😄 bı de koltuk altımda falan çıktı ama ilk aylarda çok güzeldim herkes diyordu hamilelik sana yarıyor çok güzel oluyorsun 😄ama şimdi biraz lekendim
Meryem345 MerveLeo ya işte benim de öyle hatta ensem de ve sırtımda kollarımda ben daha önce gebelik yaşadım 2 oğlum var onlarda leke vs yaşamadım hiç bunda bildiğin yüzümde az ama sırt ve kollarımda baya var
icidisibiranne Benim boynumda lekelenme oldu ilk hamileliğimde de şimdiki hamileliğimde de ve cinsiyet kız 🫠
Meryem345 icidisibiranne ay bende de öyle ya doktor erkeğe benziyor dedi sadece ama bende kız hissediyorum ya 🌸🥲