senos15 edaabykl canım bana kız derse şaşmam 😂 senin bebişin pipiside dolu kordon kısmına da detaylı baktım kordon hakikaten boşluklu benimde pipi dediğim yer boşluklu kordon olma ihtimali var sanırım 🙈
azmira senos15 pipi demek için çok büyük duruyor ben 21 haftalık hamileyim benim ki erkek bu kadar büyük değil 😂gönlünüzde ne vara o olsun
senos15 azmira kimiside benimki de böyleydi erkek yazmış pazartesi günü doktorum net bişey söyler umarım 🙈
edaabykl senos15 benmki erkek net zaten fetal yaptırmıştik trizomi 21 yuksek cikinca erkek ordada cinsiyeti 😂
senos15 edaabykl sağlıkla gelsin minnoş prens valla ilk doğdukları zaman çok tatlı çok masum oluyorlar 🥰🐣
aslig senos15 benim detaylıda böyle gözüküyordu 20. Haftada. Bana 14. Haftaya göre büyük gibi geldi o yüzden pipi olması için. kordon olma ihtimali olabilir.
senos15 Dinolisoo Meryem345 aysct simssmom1 asya8melek melissa_cicek LadyX senaakck babyymom59 suzan1234 suragungor edaabykl cinsiyet belli oldu kızlarrrr kesin erkek lakin o şey gerçekten kordonmuş bugün ultrasonda nohut kadar bembeyaz birşey gösterdi başka doktora gittim kesin erkek dedi buradaki fotoğrafı gösterdim o kordon bu kadar büyük olmaz bak annesi dedi bacak arasında beyaz nohut kadar birşey vardı 🧿🐣🥳
fkurtba @senos15 benimkine bakar mısınız doktorum erkek diyorum dedi tekrar bakacağız 18 haftada dedi burada 14+3