Minnakminik edayyyy şu anda hiçbir belirtim yok. Sadece arada sinirleniyorum o da progestan ilacı kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
edayyyy anonim211 34. Saat çağırıyor spermler yıkanması falan 1 2 saati bulur muhtemelen 36. Saatte yapar aşılamayı
edayyyy Minnakminik güzell sonuçlar alırız inşallah test falan ne zaman yapılır ki ignenin etkisi 10 güne geçiyormuş sanırım
Minnakminik edayyyy ben 17 aralıkta aşılama oldum 30 aralıkta test dedi, ben doktorumun dediği zamanı bekleyeceğim. Bugüne kadar hiçbir belirtim yoktu, bugün kasık ağrım var regl olacak gibi ama daha çok var.
vascenceloss Leontiine öyle mi bizimki baya düşük şu an yüzde 12 çıktı birkaç gün önce, aşılama denesek mi diyoruz
Leontiine vascenceloss bence doktorunuz önerdiyse şansınızı deneyin derim ya zaten aşılama için belli bir kriter var o sayı ve hareket bazında şartları sağlayanlara öneriyorlar ihtimal tabiki düşük ama normal yolla hamile kalma ihtimalide %20 zaten aşılamada da aynı nasip tamamen. İnşallah tez zamanda istediğiniz habere ulaşırsınız
Minnakminik cansuozturk1 herhangi bir belirtiniz olmuş muydu? Ben geçen ay regl olmadan önce çok daha fazla belirti yaşamıştım, 30 aralıkta kan vericem sadece kasık ağrım var.