Mucizeicimizde Transferin 4. Günündeyim test günüm 25 aralık, neler yapıyorsunuz süreciniz nasıl gidiyor. Benim tüp bebek sürecinde en zorlandığım bekleme süreci oldu 🙈
Fuunndaaa Mucizeicimizde ben 9. Günde vermiştim erken verirseniz moraliniz bozulabilir kana karışması 7 8 günü buluyor diye biliyorum
sahada Mucizeicimizde canım yaaa. Sterese sokma kendini. Ben hep erken test yaptım. Pozitif çıktı. Ama sonrasında kaybettim. 6. Günde bende pozitif çıktı. Şimdi hiç o psikoloji de değilim. Eşim kızdı bana. Yat falan dedi. Yok dedim. Bunca zaman hepsinde yattım. Bi fayda görmedim. Artık olur olmaz ne çıkarsa kafasındayım. Biliyorum artık eminim. Ne yapsam yapayım. O gelecekse herşekilde gelecek. Bizim elimizde değil. Ben çok şeyler yaptım. Kalça altına yastık koyup yattım. Tuttu ama kaybettim. Birde böyle deneyeyim dedim. Boşa stres yaşamak istemiyorum. Çünkü yoruldum galiba. Son 2 embriyom daha var. Bu olmazsa onları birlikte koydurcam. Sonra da doktor hastane meselesini kapatıcam. Allah ne derse o olur. Artık gerçekten buna kanaat getirdim. 🥰 hiç belirti arama. Bekleme kendini. Ben Salı yattım. Ondan sonra aldım montu. Geziyorum. 😁
Mucizeicimizde Aaayseeert evet bana 9. Günü çıkar demişti o gün yap ne önce ne sonra dedi 😂 hatta ben eşim işten gelince gideceğim hastaneye akşama kalacak hatta Dayannnn yüreğim dayan Bugün mübarek gün dua edelim birbirimize
Aaayseeert Mucizeicimizde evet bol bol dualar edelim canım birbirimize aminnnn inş bebebişler tutunurlar 🫶 bende 9 da gidelim dedim eşime yok olmaz dedi totem yapmış ahhahaha
Mucizeicimizde Fuunndaaa evet bugün öylesine idrar testi yaptım çıkmadı zaten 4. Güne kadar yerleşme oluyormuş
Aaayseeert Mucizeicimizde işte eşim hangi dün dedilerse o gün gitmek istiyor yani bana kalsa 24 ünde giderim ama işte 25 i diyor
Mucizeicimizde Aaayseeert evet elimde prodoctor vardı öğlen yaptım Aslında ilk idrarla en erken 6. Gün yapılır ama yapmamak için testi elimden çıkarıyım dedim 😂
Sila9 Benimde 8. Günüm bugün akşam üzeri test yaptım silik oldu hemen kan günüm 23 ü ama 🫠🫠 ümitlendim var gibide hissediyorum sancı giriyo arada bugün özellikle şüphelendim yaptım
Mucizeicimizde Sila9 çok sevindim şimdi kan gününü bekleyin bence ben bir daha yapmaya cesaret edemem 7-8 de yapsam çıkan sonuç benim için net olurdu üzülürdüm O sebeble sevineceksemde üzüleceksemde 25i diyorum
Aaayseeert Mucizeicimizde ay ne bileyim kız belki dedim pozitif vardır silikte olsa . Bende kendimi zor tutuyorum ama yapmayacağım
Sila9 Mucizeicimizde evde test vardı bir tane çok merak ettim bende yaptım kurtuldum şimdi kanı bekliyicem inşallah gerçekten vardır🥹🥹
Aaayseeert Mucizeicimizde offf off dayanmak çok zor benim akşama doğru ağrılarım da azalır gibi oldu amannn belirti aramak bile yorucu