Miracle_1 Lapsodi benimde beyaz sarı akıntım var kaç gündür bugün yaptım biraz resimde pembelik olup olmadığını anlayamadım canım inşallah hamileyizdir birkaç gün sonra yapsan daha iyi olabilir
Miracle_1 Lapsodi etiketledim canım seni üstte paylaştım yakınlaştırıp bakar mısın sağda pembelik görebiliyor musun acaba
happyela Lapsodi Bekleyin bence biraz daha emin olmak için 2 gün falan geçsin 🥰 benimde öyle olmuştu oğlum da kesin adet oldum diye her lavaboya gittiğimde beyaz lekelenme olduğunu görüyordum. Adetim 3 gün gecikmişti öyle test yapmıştım.
Belloca Miracle_1 benimde beyaz gibi sarı gibi iç çamaşırıma bulaşan bi akıntım var gebelik belirtisi sayılıyor mu ki
Miracle_1 Belloca inşallah öyledir testte resimde de var la yok arası birkaç gün yapmam heralde test .. tecrübeli olanlar yazar belki inşallah adete çevirmez
lidya_15 Belloca bellocan ne durumdasın test yaptın mı? Benim göğüsler resmen dolu dolu ve beyaz akıntım var kasık ağrılarım geçti saçma şeyler yaşıyorum 🤷🏼♀️
Belloca lidya_15 bende gögüs ağrısı dün bayağı şiddetliydi bugün daha iyi. Başka sarı gibi beyaz gibi bir akıntım var adet ağrısı falan bir şey yok henüz
Belloca lidya_15 Miracle_1 yok yapmadım açıkçası 5 günü geçmezse yapmakta istemiyorum benim sekiyor bazen 3 güne kadar normal eğer üçü geçerse düşüncem
Belloca Miracle_1 sanki kıl gibi ince bir şwy görüyorum ama en güzeli kan vermek. Ben testte negatif görünce daha çok üzülüyorum reglimi bekliyorum gelmezse direk kan veririm
Miracle_1 Belloca bende testte pozitifi görüp az da olsa öyle kan vermek istiyorum canım sağol yorumun için inşallah vardır bizimde 🌸testte de umut edemiyorum malesef
Belloca Miracle_1 bende net görmeden artık hiçbir şeye cesaret edemiyorum yorgunum biliuor musun bu konudan ❤️
Miracle_1 Belloca bende aynı 2 buçuk yıl olacak nerdeyse pcosum ve bir ayı geçti rafine şeker paletli şeker gıdalar tüketmemeye de çalışıyorum insülin direncimi düşürmeye dikkat etmeye çalışıyorum yeni yıla girmeden umarım sizde bizde güzel haberi alırız 🙏🏻