selenhuseyin Hadi pcoslu bacılar dertleşmeye🥺 pcosla hayat aşırı yorucu, peki ya sizlerin nasıl gidiyor?
Denizz44 selenhuseyin çok zorrrr çok yorucu her ay yumurtlama oldu mu olmadı mı adet bu ay düzenli olacak mı olsada ya kanamalar uzun sürüyor yada az oluyor psikolojik olarak çöküntüdeyim 💆♀️🤦♀️
Ceydaaaaaaaaaa Zor bacım, her ay ovülasyon testi acaba pik olucak mı, pik oldu yumurtam çatlayacak mı , yumurtam çatladı acaba hamile kalabilecek miyim her ay aynı döngü çok yorucu maalesef
selenhuseyin Ceydaaaaaaaaaa ay bi kere avulasyon testi kullandım lanet birşey aşırı stres veriyo o yüzden bıraktım ne zaman olursa artık kafamdan sildim gebe kaldım 7+3 te kaybettim şimdi tekrar pcosla mücadele ediyorum insülin direncimi sabit tutmaya çalışıyorum 🤦🏼♀️
selenhuseyin Denizz44 sadece bunlar değil ki gün içinde enerjimizin hiç olmamazı sürekli bi halsizlik çok yoruyo cokk🥺
selenhuseyin Denizz44 Başınız sağolsun, şimdi gebelik düşünüyor musun peki, ben düşük yapınca ikinciye korkar oldum başta çok istiyordum ama şuan hazır değilim gibi
Denizz44 selenhuseyin Evet deniyorum ama hala oluşmadı gebelik kürtaj olmadığım için doktorum 1 adet sonrası deneyebilirsin demişti