Hellomy99 tugbatosun hiç bozulmasın en kötü ihtimal ile ilacını veriyorlar hamilelikte çok yaygın bir durum bu
elaefem tugbatosun keşke her ay yaptırsaydınız tahlil.ilk ayda benimde yüksek değildi bi ay sonra yükselmişti hemen ilaca başladım.bu arada tsh değeri kaç çıktı
tugbatosun elaefem 2650 çıktı ama daha önce böyle bi şeyim yoktu böyle bi şey hakkında bilgim de yoktu yaptırmak aklımın ucuna gelmedi vallahi
elaefem tugbatosun tsh 2.65 olabilir mi normalde bu şekilde olur mesela 3.50 gibi.sizin dediğiniz değer 4 haneli.referans aralıgı ne yazıyor peki
kbrizm tugbatosun korkma önemli bişey değil bebeğe zararı olmayan bir hapla denge ltında tutuluyor. Şuan 20 haftalığım. Hamileliğimin başından beri var bende. Dahiliye doktorumun verdiği hpı kullanıyorum her ay da düzenli kontrole gidiyorum kan alıp tsh değerlerime bakıyorlar hepsi normal geliyor hap sayesinde.bende normalde gayet sağlıklıyım ama gebelikte olabiliyormuş bu 🙏🙏 sen bekleme dahiliyeden bir randevu al git çözümü çok kolay ama ihmal edilirse kötü sonuçlar doğurabilir o yüzden vakit kaybetme
elaefem tugbatosun 2.65 demişsiniz aşagıda.2.65 normal yüksek değil.Ama doktorlar 2 buçugun altında olmasını istiyorlar gebelikte.eğer 20 gün sonra gel dediyse bakıcaktır 20 günde yükselmeye devam ediyorsa ilaç yazacaktır doktorun 20 gün sonra gel demesi normal miş.benimki 3.50 idi hemen başladım ilaca
Gmzle tugbatosun bende 21 haftayım bende sağlık ocağında kan vermiştim perşembe günü benimde yüksek çıkmış dahiliye veya kadın doğum doktoruna git dedi sabah ona gideceğim
tugbatosun Gmzle bende yarın dahiliye doktoruna gideceğim randevu aldım Allah hepimize şifa versin bende şuan 22+3 üm 🥰
Esra-4151 tugbatosun değerinizde sorun olabilir mi beniöde gebelikle yükseldi troid değerlerim düzenli ilaç kullanıyorum şuan 22. Haftandayım değerim 2,16 olması gerektiği gibi referans aralığınız kaç yazıyor
tugbatosun Esra-4151 2.65 miş, doktora gittim bugün tekrar kan tahlili verdim yarın öğlen sonuçları çıkacak 3 ün üzerinde çıkarsa şayet ilaç başlayacağım dedi, 3 ün altında çıkarsa 4 haftada bir kan verip tekrar değerlerine baktıracaksın dedi
Esra-4151 tugbatosun aynen 3 ün altı normal kabul ediliyor benim 4 üzeri çıkınca ilaca başladım değerim o zaman 2 oldu umarım yükselmez değerim güzel bence
sevacano tugbatosun kaçtı canım ?benım de yuksek çıkmışdı 7,4 şimdi düşürdük çok şükür mg yukseltmesini soyle ben de oyle duşurdum
tugbatosun elaefem yarın sonuçlarım çıkınca ilaca başlayıp başlamamaya karar vereceğim dedi bakalım Allah ne gösterecek
Ozum12 tugbatosun merhaba geçmiş olsun benzeri değerler bende var bir yüksek çıkmıştı dahiliye yönlendirildim bir düşük çıktı haftada bir kan var denildi takip edilecek dendi bu hafta ilk kanımı verdim yeniden yüksek çıktı doktora gideceğim nasipse size ne dendi ilaca başlandımı
tugbatosun Ozum12 bugün sonuçları almaya gideceğim ama enabızdan baktım düşük çıkmış 1.5 çıkmış büyük ihtimalle ilaç vermez nasıl düştü 1 haftada acaba neye göre çıkıp iniyor anlamadım bende
Ozum12 tugbatosun düşebiliyor ama takip önemli benimki bir günde çok yüksek bir günde düşük çıktı doktor bile şaştı bir günde düşmesine her hafta sağlık ocağında kan ver yüksek çıktığı an hemen dahiliye yeniden gel dedi daha bu hafta ilk kanımı verdim yeniden yüksek çıktı muayene olmaya gitcem