Ygmr- Arkadaşlar 30. Haftaya girdim dünden beri vagina bölgesinde kemik ağrım var nasıl tarif edeceğimi bilemiyorum ama yürüyünce daha çok zorlanıyorum
Leontiine Ygmr- normal canım çözümüde yok :( bebek ağırlaştıkça artacak magnezyum soda hiçbiri çözüm olmuyor malesef
Nisanmomy Ygmr- 33. Haftadayım 3,4 haftadır bende öyleyim. Magnezyum kullanıyorum iOturduğum ya da uzandığım yerden kalkarken bıçak saplanıyor gibi ağrım oluyor adım atamıyorum 1 dk sonra falan azalıyor. Dün doktor kontrolüm vardı çok şükür sorun çıkmadı. Doktor bebek büyüdüğü ve baş aşağı pozisyonda olduğu için baskı yapıyor normal dedi
bsrayksl2 Ygmr- bu durum bende bayadır var şuan doğuma 77 gün var zaten sürekli oluyor genel olarak bebeğin pozisyonundan da kaynaklı olabilir enfeksiyon riski için tahlil yapıldı her hangi bir sorun çıkmadı kemikler artık esneme de yapıyor olabilirmiş 😞 doğuma doğru neler olucak bakalım
zeyyynep bende de olmuştu üstüne bir de düştüm adım atamıyordum 🥹 magnezyum kullanıyorsanız eksik etmeyin magnezyum kullanmıyorsanız her gün bir tane sade maden suyu için
miniminnacikk Ahh çok geçmiş olsunnn , 26. Haftadan beri benimde var uzanırken yok ama yürüdüğümde ve yatakta sağa sola dönerken çok acı çekiyorum , sabah akşam magnezyum kullanıyorum ve her gün 1 adet sade soda içiyorum ama azalma yok 😶😢
Ulusahin Doğuma kadar sizinle olacak ben de 35. Haftama giricem hala devam magnezyum da kullanıyorum ama tamamen geçirmiyor çok ayakta kalmamaya çalışın yoruldukça ağrı daha da zorluyor insanı