kurkmantosuzmadonna Mavininbiri ben kullanıyorum. Çok memnunum. Koku vs yok. Şişesi küçük duruyor ama çok bereketli .
tahamommy Mavininbiri ben köpük şeklinde almıştım hiç memnun kalmadım oğlumun kafasını tamamen konak yaptı zor temizledim ecowele geçtim ondan çok memnunum
burcuo Mavininbiri Köpük formda olan cildi kurutmaya meyilli olabilir. Ecowell veya pureseed de güzel markalar. Organik, cildi de kurutmuyor.
Ulusahin Ben de köpük formunu yeni aldım ama henüz kullanmadım doğum yapmadığım için 😀 temiz içerikli ve köpük formu kullanımı daha kolay diye aldım iyidir herhalde
Mavininbiri kurkmantosuzmadonna Evet ebat olarak bayağı küçük ama diğerlerinin içeriklerine de güvenmedim. Teşekkür ediyorum 🌸
Pnr41 sevgidolubiranne galiba tamamen deneme yanılma ile bulacağız bu şampuan işini. Her bebeğe farklı etki gösteriyorlar🥺
Ulusahin tahamommy ben kızımda başka markanın köpüğünü kullanıp memnun kalmıştım o yüzden aldım bir kutudan sonra normal jel formuna geçerim zaten
derinbahar Bende kızım için kullandım ama hiç memnun kalmadım çocuğun saçı hep kepek oldu musteleya geri döndük
tahamommy Ulusahin köpük olmasından kaynaklı mı bilmiyorum ama siveno bende sınıfta kaldı ya deterjanı da hiç güzel yıkamıyor
ebrudefnee tahamommy benim kısımında çıkarmıyordu bende yeni doğan döneminde temiz içerikli diye aldım ama lekelere bi etkisi yoktu daha öncesinde leke çıkarıcı yada granül deterjanda felan bekletmen lazım
Ulusahin @tahamommy Hadi ya 😒 deterjanı kızımda ebebek in kendi markasını kullandım hem sıvısı hem tozu hem de leke çıkarıcısını şimdi de şokta ki babyland dan aldım yıkaması güzeldi ama leke çıkarma durumlarını tecrübe etmedim daha
tahamommy Ulusahin ay bilmiyorum bizde kusma vs olmamasına rağmen ağız silme mendiller hep sarı sarı bende bi huylandım yani e bebekten memnunmuydunuz benimde değişirmem lazımda
Ulusahin tahamommy toz leke çıkarıcısından memnunum hala onu kullanıyorum kaynar suda eritin lekeli çamaşırları bekletin bir süre sonra makinede yıkayın . Çok nadiren çıkmama durumu oluyor . Renkli beyaz ayrı ayrı yapın ama renklileri bazen solduruyor