mom28_ Evet arkadaşlar ilk tüp bebek denememdi çift 5ab kalite embriyo transferi yapılmıştı 9.gün kan vermiştim negatifti 12.gün yine istediler aslında biliyordum ama dinledim onları yinede negatif sonuc aldım 9.günden kendimi hazırlamıstım zaten bugün çok büyük bir yıkım olmadı Allahın vardır bir bildiği ilaçları bırakın regl olunca arayın dediler rahim uygunsa hemen ikinci transfere başlanabilirmiş pazartesi tekrar arayacağım ücret vs konusunda adet çok gecikmez inşallah kac gün sonra gelir bilen varmı bir hafta 10 gün dedi ama
btl194 mom28_ ben 6 gün sonra adet olmuştum negatif sonuçtan sonra sizin nasıl olur bilemem herkes farklı olabilir
Deletedmom_298 mom28_ hayırlısı olsun inşallah ikinci transferiniz olumlu olur ♥️ ben iki gün sonra oldum
Mucizeicimizde Hakkında hayırlısı en güzel olsun 2. De yüzün çok gülsün inşallah. Geride embriyolarınız kalitesi nedir? Bana 4AA transfer edildi gerideki embriyolarım 5AB idi Bu sefer embriyo glueda isteyin. Bağışıklık serumu vs de. Tabi doktorunuz daha iyi bilir.
ilkiminannesi mom28_ En azından bekleyelim dememişler yeniden deneyeceksin canım moralini yüksek tut ❤️Rabbimin daha güzel planları vardır mutlaka
Miniminibirler mom28_ canım bu defa bağışıklık mı baktırsan acaba kandan flow kır testi? Belki yüksektir benim gibi ve farklı bi protokol uygulanır makrofaj aşısı gibi?
Mucizeicimizde mom28_ Chatgbt: İkinci denemeler çoğu zaman daha iyi gider. Çünkü: • Vücut nasıl tepki veriyor bilinir • İlaç dozu / protokol ayarlanır • Transfer tekniği kişiye göre optimize edilir Yani “ilk deneme tutmadıysa şans azalır” düşüncesi yanlış.
mom28_ Mucizeicimizde sagol canım ya inşallah bu güzel niyetine yardımcı motive edişine rabbim güzellikler verir sanada bebegin sımsıkı tutunur güzel haberini alırız 🥰bende böyle düşünüyorum olmama alanını iyice daraltmış oluruz bu şekilde sebebini buluruz inşallah sen nasılsın nasıl gidiyor
Mucizeicimizde mom28_ allah razı olsun çok mutlu ettin beni kardeşim. Bugün çok daha iyiyim kendimi ve kimseyi suçlamıyorum olacaksan olacak diyorum allahım bu süreçteki kardeşlerime yardım et diye dua ediyorum önemli bir gecedeyiz. Olmazsa allah yeniden başlayanların yardımcısıdır diyorum her türlü ihtimale hazırlıyorum kendimi sizinde hemen başlayacak olmanıza çok sevindim en kısa zaman pozitif haber alabilmemiz için dua ediyorum♥️♥️
semihaozcrk Merhaba arkadaşlar lütfen yardımcı olum Anti toxoplazma Lgg. 24.8 Anti rubella lgg 69.3 pozitif Anti cmv lgg. >250.0 Anti toxoplazma lgm 071 Toksoplazma ıgg Avidite 0.511 Bu gün bu degerler çıktı ve korkuyorum taşıyan varmı
mom28_ Mucizeicimizde son güne kadar umutsuzluga kapılma sakın erken testte yapma dayanmak zor oluyor ama sabret tek basına bi sebep degil ama ben aşırı stresli bir dönemdeydim eşimin ailesi yüzünden hatta bu psikolojiyle tutarsa cok güçlüdür dedim nasip olsa ama olurdu bunlar bahane tabi evet bende hemen tekrar başlayacagım için mutluyum ara vermekte yoruyor çünkü stres beklemek demek
Mucizeicimizde mom28_ benimde ilk iki gün hüngür hüngür ağlamakla geçti eşyaları attım ittim çektim Meğerse kalçadan vurulan iki adet ilk progesterona böyle sinir öfke yapıyormuş Tabi eşimde hiç alttan almadı orası ayrı.. O sebeble tutarsa ben çok şaşıracağım aksi olursa hemen başlayacağım
mom28_ Mucizeicimizde hormon ilaçları işte alt üst ediyor sinir sistemini beni öyle yapmadı ama bulantı kusma tansiyon düşüklüğü yapmıstı çokta sıkılmıstım igne ilaçtan biraz bu arada dinleniyim daha güçlü başlayım eşimin ailesinede gidip gelmiyorum ama mübarek günler geldi diye küste durmadım onlar aynı cahil büyüklere büyüklük olgunluk yapmak zorunda kaldım rabbim sorsun hesabını ben ona havale ettim