havva_5 birumutt evet hiç şaşmaz yani 26-27 günde olurum hep. Salı günü randevum var o zamana kadar beklicem çünkü olmazsam doktorum kesin beta isteyecek eminim.
gulsah30 ela1128 evet ilk evlendigimde 9ay olmamisti o zaman zor oluyor her ay beklemek ama smdi doktor ddiki dogurganlign cok yuksek bu bebek korundugum halde oldu dusun
ela1128 gulsah30 vayy benimde öyle 6 sene aradan sonra ilk denemede hamile kalmıştım 3 ay önce kaybettik şimdi kürtaj sonrası ilk deneme bu
gulsah30 ela1128 6yillik evliyim 30 yasimda ikinciye hamileyim biz 4yil bilerek yapmadk smdi oglum 2yasnda 3yas olcak aralarinda
ela1128 gulsah30 benim şuan hamile kalsam 7 yaş olacak bizde bilerek yapmadık çalışıyordum işten çıktım yeni bir düzen oturttuk oğlum okula başladı 1.sinif atlatilmis olacak inşallah nasip olursa
pembeortakoy masasli ya okuyunca inanılmaz umutlandım Reglim ilk defa 10 gün gecikince kan verdim ve çıkmadı. Beyaz akıntım falan var ilk kez böyle. Yarın gidip bir daha vereyim o zaman 😍
havva_5 birumutt bu sabah awox yaptım hala regl olmayınca ama gördüğün gibi negatif. Daha önceki testlerimi de atmıştım hatırladın mı canım? Doktora yarın gidicem. Awox yanıltmıyo diye yaptım kuruma çizgisi bile yok.
birumutt havva_5 hatırladım canım çok garip ama gecikmeden 8. Gün bile yeni silik pozitif görende oluyor gecikmeden hariç belirtin var mı
birumutt birumutt havva_5 ben bugün gene gittim kan vermeye doktor gel demişti belki yanılma payı olur diye bir iki sayı ama ben idrar testinde çizgi görüyorum sağlıklıdr inşallah Çarşamba kontrol var benimde benimde dün regl olmam gerekti
birumutt havva_5 ama çok gecikmiş adetin de öbür attığın testte çizgi vardı kuruma mıydı testten önce çok sıvı almakta etkiliyor