Merhaba ben de kendi sürecimi anlatayım umut olsun 12. Haftada ben tansiyonumunun yükseldiğini farjettim annemde tansiyondan vefat ettiği için önce çok korktum doktorum sorun olmadığını eve aldığım tansiyon aletiyle takip edip 14/9 üzerini görürsem hemen gelmem gerektiğini söyledi öylede yaptım 27. Haftaya kadar 2 kere yükseldi ikisinde de kendisine ulaşamadım evde kendim düşürüp devam ettim. Sonra doktor olan kuzenim bu durumun çok riskli olduğunu böyle bir durumda hemen acile gitmem gerektiğini söyled 27. Haftada şehir Hastanesi’ne başvırdum ben de 1 hafta yatış verildi 41 alfamed başladılar düzene girmeyince de 21 adalat eklediler düzene girdi önce 32. Haftada kontrolde kan akımının yavaşladığını bebekte gelişim geriliği olduğunu yatış yapıp takip etmeleri getektiğini söylediler önce kabul etmedim 3 güne 1 gelmen gerekiyor o zaman dediler kabul ettim 3 gün sonraki kontrolde bu şekilde hem kendi hayatını hem bebeğin hayatını riske atıyorsun yatış şart 37 ye kadar şartlarınızı stabilize tutup 37 de doğuma alacağız dediler pazartesi yatışım yapıldı Çarşamba günü 37 yi bekleyemeyeceğimi çok riskli olduğunu cuma günü 34 te doğuma alacaklarını söylediler sezeryanla 1650 gr bir kız doğdu göremedim bile küveze alındı ve hastanede yer olmadığı için başka hastaneye gitti pazar günü taburcu olur olmaz kızımı gördüm o kadar minikti ki dokunmaya korktum. 18 gün küvezde kaldı 2 kg olur olmaz verdiler .velhasıl kelam 24 ekimde doğan benim parmak kızım şuan 3.5 kg civarı (maşallah deyin ) kucağımda evimizdeyiz geceleri bizi uyutmuyor. Bu günler geçiyor unutmuyorsun ama bebişin eve gelsin yeter ki hatırladıkça kucağına alır bir daha sararsın göremediğin günler yerine