ilknur888_ ments aşırı acıkıyorum . Ve sabahları kahvaltımı azıcık geciktirsem hemen midem bulanıyor şuan 18 haftalığım ama canı gönülden tutmak istiyorum Rabbim kolaylıkla hepimize fırsatını versin inşallah o maneviyatı yaşayalım
mucizemizibekliyoruzz ments bebeğin sağlığı için iyi olduğunu düşünmüyorum. O kadar uzun saatler aç ve susuz gelişmekte olan bebek için riskli
eed21 ments aynen öyle ♥️ Rabbim onları da bizi de doğru yoldan ayırmasın 🌹 inşaAllah evlatlarimiz dini bütün vatanına hizmet eden bireyler olur
Cicilininkini ments 3hamilelik gecirdim ramazana denk geldi hepsi ilk trimestra yada 2.nin bitmesine o yüzden rahatlıkla tuttum hepsini ama benimle birlikte hamile olanlarda vardı tutamadılar zorlama yok dinde zaten kaza yapılabiliyor sonradan ama ben bi defa denedim tutmayayım dedim cok kötü oldum tutmayınca sonra devam tuttum rahat bi şekilde hepsini Doktorlara sorcak olsan asla tutma diyorlar tabi ama her insanın bünyesş bir degil dedigim gibi deneyebilirsiniz sizde bu 4. Hamileliğim ve ramazandan 2gün önce dogum yapcam lohusa olcam yani tutamıycam o yğzden üzgünüm 30gün borcum olcak malesef ki :(
ments Cicilininkini maşallah size ya ne güzel, sağlık olsun , güzel ömrünüz olsun evlatlarınızla , Allah’ın izniyle telafi edilir . Niyetimizi Allah biliyor. 🤲🏻🤍 Allah yar ve yardımcımız olsun. Birbirimize dua edelim tüm anneler. 🤲🏻
sevacano ments Şubatin 19u Ramazan ayi sanirim ben o zaman 7.5 aylik olucam şu an açliğa dayanamiyorum Çok isterim tutmayi ama nasil olurum bebeğimi de riske atmak istemiyorum Rabbim affetsin 😔
ments sevacano sanırım aynıyız , Allah yar ve yardımcımız olsun, Mevla biliyor bizleri, nasip etsin telafi edelim, hayırlı evlatlar yetişitirelim Allah diyen. 🤲🏻🤍
Cicilininkini ments insallah canım benim tabikide öyle allah yardımcınız olsun ♥️ herseyden önemlisi niyet zaten rabbim kabul etsin 🙏🏻 öncesinide sonrasınıda insallah
Sibelakta ments bende mide bulantısı oluyor ac kaldımda kusuyorum ve bayılcakmıs gibi eşim ayağm titriyor tutamıyorum malesf
Brvn_pkmm Ya bende 15 haftaligim yarın oruç tutmak istiyorum ama yapabilir miyim bilmiyorum sabah kalkınca aç karna mide bulantısı çok zor geçiyor
supermooomy Kızıma hamileliğimde 4-5. Aylarıma gelmişti ve tutmuştum hepsini bir sıkıntı yaşamadım çok şükür 26 yaşındayım bir borcum bile yok bu sene tam ramazana geliyor doğumum ve tutamayacağım için içim çok buruk ama toparlanır toparlanmaz borcumu tutarıö
ments supermooomy Allah’ın izniyle telafi edersiniz, maşallah ne güzel bakın borcunuz da yok Elhamdülillah 🤲🏻🤍
Mavideniz26 ments ben çabuk acıkıyorum tutamıyorum, borçlarımı bile tutamadım. Ramazanda da lohusa olacagım için tutamıyorum.🙂