ments htcypr oyyyy bende siz gibiyim , ayımızda yakın hadi hayırlısı, günlerimizi güzel değerlendirelim her şekilde Allah sevabını nasip etsin 🤲🏻🤍🤗
ments el_as1 evet evet günahı tabiyki yok , Allah’ın izniyle telafi ederiz , hayırlı sağlıklı ömürlerimiz olsun da bol bol Salih amel işleyip evlatlarımızı da Rabbimize yakışır büyütelim inşallah.🤲🏻🤍
Kabiyra00 ments İlk çocuğumda son aylara drnk gelmişti ramazan. Doktor tutma demişti. Bunda da doğumdan sonraya denk gelecek ramazan. Lohusalık biterse tutmak istiyorum ama doğum sonrası ciddi açlık yaşamıştım kızımda. Dua ediyorum bunda öyle olmasın diye. Bu arada ilk gebelikte doktor tutma dedi ama ben son aylarda zaten yiyip içemiyordum. Şimdi yine öyleyim. İki öğün yemek yetiyor bana. Günler de kısa aslında. Yine de doktora danışmakta fayda var. Kızım 2700 doğmuştu. Yemek yiyemememin etkisi vardır muhtemelen bu kiloda doğmasınin da ments
ments bus2109 hadi hayırlısı ya , maşallah size ikizler de ne büyük sorumluluk, Allah kolaylaştırsın, o bende de oluyor sürekli diş fırçalama ve su içme ihtiyacı hissediyorum ve de aç kalamıyorum. Nasip kısmet hayrolsun.🤲🏻🤍
bus2109 ments hayırlısı olsun inşallah rabbim sağ salim eli ayağı düzgün kucağımıza almayı nasip etsin de inşallah oruçların telafisi olur ☺️
ments carolina07 canınız sağ olsun sağlık olsun , evlatlar büyüdükçe telafi edersiniz inşallah, güzel ömrümüz olsun yeterki .🤲🏻🤗
Karahisari ments ilkinde bulantılarım yeni geçmişti ama açlık bulantılarım devam ediyordu.. yşne de ilk gğn sahurumu yapıp tutmaya nşyet edecektim kustum herhalde dedim tutmamam daha iyi.. tutmadım ara ara bi yokladım kendimi ama aç kalınca midem bulanıyordu denemedim. Sonra geçen sene 4 gün tuttum 4.gün akşamı zor ettim gözüm kararıyordu başım dönüyodu.. kızımın hareketlendiği zamana denk gelmişti hiç dinlenemiyordum ara vererek tutmaya çalıştım 10 gün tutabildim toplamda. Bu sene 5-6 aylık hamile olacağım normalde tutabilirim ama şu an 16 aylık oldu kızım yediğim halde bile enerji yetiremiyorum o yüzden tutabilir miyim bilmiyorum. Borçlar da birikiyor 😣
ments Karahisari evlatlarınız büyüdükçe telafi edersiniz hiç sıkmayın canınızı, sağlık olsun yeterki, Allah niyetlerimizi biliyor. 🤲🏻🤍
mehparee_ eed21 beni de aynı martın ikinci haftası gösteriyor doğum tutamam muhtemelen 😔çünkü son ayımız oluyor bebeğin tam kilo aldığı ve geliştiği zamanlar cevaz var sonuçta ama yine de insanın içi rahat etmiyor
ments mehparee_ evet evet Allah kolaylığını sağlamış, telafi ederiz inşallah, iyi olalım sağlıklı olalım hayırlı evlatlar yetiştirelim inşallah 🤲🏻🤍
eed21 mehparee_ öyle gerçekten şimdiden içim sıkılıyor çok severim ramazan ayi ayrı huzurludur ama olsun bebislerimiz iyi olsun da 🌹
ments ayse_000 sağlığınız ve bebeğiniz önemli , bu aylar nafile orucu ve kaza orucu tutma ayı ve zorunluluğu yok, size nasıl kolay gelirse onu yapın zorlamayın hiç, Allah niyetlerimizi ve kalplerimizi biliyor. Hayırlı ömrümüz olsun telafi ederiz Allah’ın izniyle 🤲🏻🤗🤍
ments eed21 bol bol zikir ve tefekkür ile geçiririz inşallah, Allah bizlere bir mucize nasip etti , içimizde can büyüyor, çok muhteşem SubhanAllah, telafi ederiz nasipse , niyet önemli 🤲🏻🥰
eed21 ments aynen öyle ♥️ Rabbim onları da bizi de doğru yoldan ayırmasın 🌹 inşaAllah evlatlarimiz dini bütün vatanına hizmet eden bireyler olur