kaderferhat Adet gecikmesinden sonra test yaptım pozitif çıktı bu sabah kahverengi leke geldi ara ara geliyor bi kaç damla neden acaba hafta sonu doktor yok acilede gidemiyorum daha çpk yeni
panikedos kaderferhat Protestan başlayabilir bir sorun varsa mutlaka gidin acile yerleşme kanaması olma ihtimali de var tabi
zfrnemos kaderferhat kanda baktır derım degerın sonucuna gore doktordan randevu alın zaten deger dusukse 2 gunde bir aynı saatte aynı hastanede kan verın 2 katı artıs hatta fazla artıs oluyor ona gorede doktora gıdıp keseyı gorursunuz
snakcm Benim de o zamanlar çok az gelmişti belki tutunma kanaması olabilir ama hafta içi muhakkak doktora git eğer ki kanama şekildinde ve fazlaysa hemen acile git
kaderferhat snakcm progestan alıp kullansam mı kanama biraz pembeleşti korkuyorum da daha öncede böyle olmuştu
kaderferhat panikedos evde çocuklar tek kalır bırakabilceğim kimse yok acaba eczaneden istesem progestan kullansam olurmu ki
ilaydagkk1 defne1907 benim dün kahverengi akımtı şeklinde geldi bugğn küçük pedin ysrısı kadar gene gelmiş sildiğimde gene aakımtı vardı sçık kahverengi şeklinde dün acile gittim bir ley yapmadan yolladı bu kadar uzun ve fazla yerleşme kanaması olur mu
kaderferhat zfrnemos amin inşallah daha önce bi düşük yaşadım birden leke göründe çok panik stres oldum
zfrnemos kaderferhat hamılelıgımın ılk 3 ayı hergun kanamalı gectı 😇 o yuzden senı anlıyorum ama yerlesme kanaması olabılır pedı doldurmadıkca korkma parlak kırmızı ve ıdrarla karısık gelırse o zaman sıkıntı dıye bılıyorum
kaderferhat zfrnemos kahverengi leke gibi damla damla geliyor öyle yoğun değil ama ağrım biraz var çok stres te oldum napacağım
zfrnemos kaderferhat 3 gun surer sadece sakin ol yat ayaklarını havaya dık rahatla bıraz dusunmemeye calıs ıyı seyler dusun elını karnına koy onunla konus ıyısın bılıyorum bana geldın ve guzel nedenlerın var gıbı gıbı sanada onada ıyı gelecek wc dısında kalkma
kaderferhat zfrnemos çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için ama iki çocuk daha var hiç dinlenemedim maalesef pazartesiye randevu aldm umarım herşey yolunda gider hayırlı haber veririm