Busranur_mnts eveett bencede doğumdan sonra alın, ben bebeğim 3 aylıkken almıştım ihtiyacım olduğu için, fazla sütü çok güzel sağıyor, bir sürü modları oluyor, elektrikli pompamda var, ondan daha güzel sağdığını düşünüyorum, ama ucuna mutlaka flanş almak lazım, göğüse gelen kısımı çok geniş, oraya ekstra bişey takmam gerektiğini bilmiyordum, ilk geldiğinde merakla hemen sağım yapmak istedim, bi kaç sağımda yara olmuştu, bebeğim emerken öyle yara olmamıştı hiç 🥲 hemen flanş alıp takmıştım, sağım daha güzel olmuştu tam oturduğu için, bide ufak bir tüyo vereyim, vakumu çok güçlü olduğu için göğüs ucunu biraz çekiştiriyor, sürtünme kaynaklıda sıkıntı oluyor, o yüzden sağımdan önce göğsünüzün kahverengi kısımına mutlaka göğüs ucu kreminiz varsa ondan sürün, sıkıntısız bi şekilde sağım oluyor ☺️ bebiş emse bile göğsü tam boşaltamadığı için mutlaka sağım gerekiyor, çünkü süt üretimi arz talep dengesiyle çoğalıyor, memede süt kaldıkça vücut yeni süt üretmiyor, tamam bu kadarı yeterli diyormuş, uzun süre emzirmek istiyorsanız ilk 6 ay sütü arttırmak önemli, devamında bebişe yetmesi için ☺️ deneyimlerim bu yönde