Ha1999 Bende 25 haftalık hamileyim 5 tane beşli hastane çıkışı aldım 3 tane takım tulum aldım ebebekten indirim vardı diye😂
Ayseguls_baby saadetsrmt hastane işleri belli olmuyor ben sezaryen doğum yaptım 2 gün yatacaktık bebeğimin sarılığı çıktı 2 gün daha yatırdılar 4 gün kalmış olduk 4-5 takım götürmüştüm tam yetti
3kedili2bebekli saadetsrmt maviyi hemşireye verin bebiş pek temiz olmayacak odada rahatlayinca da beyazı giydirin ☺️
ylnydgd saadetsrmt ilk çıkışı hastane giydirmeyecekse atacağınız bir şey verin hemşireye o kan oluyor cunku genelde 3-4 saat sonra değiştiriyorsunuz mecburen
Busranur_mnts saadetsrmt hastane için yeter ilk doğduklarında beyaz giydirmek sünnet ben de beyaz takım ayarladım kızıma
suragungor saadetsrmt mavi cok guzelmis linki var mi acaba 🌸 bence yeterli olur beyazi hemsireye verin ilk cekimleri onunla yaparsiniz maviyide lazim olursa giydirirsiniz
saadetsrmt suragungor https://ty.gl/pdybwgm7fx5c5 Trendyol dan almıştım bende daha dün geldi bana da fotoğraftan daha güzel görünüyor 😀♥️