Kizlar selam nihayet bende doğurdum.. 18.12 saat 15 sularında güzel yavrumu kucagima aldım. Kısaca bahsetmek istiyorum sizlere de doğum hikayemden persembe gecesi yatmadan önce yine karnım çok sertleşmişti ve yamuk yumuk duruyordu tam yatacagimjz esnada kızım sağ tarafa çok şiddetli bir tekme attı elektrik çarpmasının 2-3 katı gibi biseydi sonra tabi kalktım pilates topuna oturdum falan hareketleri yaotim düzelsin biraz diye sonra eşimle nasıl doğacağı ile ilgili minik sohbet yapıp uyumustuk gece 2 de lavaboya kalktım hareket yoktu, biseyler atisitirip geri uyudum sonra 4.30 da geri uyandım yine ilk lavaboya gittimmsonra meyve vs yemiştim yatağa dondugum anda birkaç dakika içinde saat 5 sularında suyum geldi hemen eşimi uyandırdım hastaneyi aramasını istedim suyum çok hızlı bisalmaya başladı ama sakinligimi korudum annemlere haber verdim aynı binadayiz , gerekli tüm eşyalarını arabaya koyduk ve yarım saatlik uzaklıktaki hastaneye yola ciktik. Hastanede hemen muayenem yapıldı bebeğin kafası kanalda değilmiş aciklik yoktu ama normal doğum. Formları imzaladim yatisim yapıldı ilk olarak nts takıldı kasılmalar duzensizdi ama siddetliydi sabaha doğru doktorum geldi iki üç kez alttan muayene edildim 1 cm aciklik vardı sadece olmaması gereken bir durummus hem suyun önden gelişi hem açılma olmayışı doktorumu endişelendirdi suni sanciya naglandim 6 saat sancı verildi ve çok zor geçti ağlama krizleri eşliğinde sonra içime kötü nir his geldi ve sezeryan olmak istediğimi dayanamadigimi söyledim bu defa sezeryan formlarını imzaladım ve spinal anestezi ile sezeryane çok hızlı bir şekilde alındım.. doğru bir karar vermişim bebeğimin boynuna iki tur Kordon dolanmış ve kendi içinde düğüm olmuş spinal de hiçbir ağrı hissetmedim sadece ilk indigimde titreme vardı korkudan sonra herşey hızlı gelişti 45 saniye sonra ağlama sesini duydum yanağıma dokundurdular sonra onu temizleyip odaya çıkardılar yoğun bakıma girmedi çok sukur .. bacaklarımı 6 saatin sonunda hissettim uyuşukluk epey geç geçti şuan evdeyim hastanede bir gece kaldım sabah taburcu olduk kizimla merak ettiğiniz naska bişey varsa sorun🥰 Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah