Baştan anlatayım kizlar. Dün sabah gebe okuluna gittim sonra öğlen muayenem vardi doktorum nst de sancı gördü ve açıklık varmı diye kontrol etti açıklık yok dedi. Serum.verilecekti kanda ferritin çok düşüktü kan değerim düşüktü. Servise çıkardılar. Orada serum takiliyken 10 dk arayla 2 sancı yaşadım yattığım yerde. Çok yüksekti. Sonra kadın doğum acile indirdiler dr bakti açıklık yok ama duzenli sancilar var. Biraz tuttu. Eve gonderdi. Bugün herşey normal evdeyim arabayla markete çıktım biraz dolaştım derken altimdan bir su indi. Hani 1 su bardagi kadar gibi. Yere sadece damladi pantolonum ıslandı coraplarim ıslandı. Hemen arabaya gittim çöp poseti vardı arabada koltuga serdim oturdum hemen eve gittim. Yavas hareket ederek hazirlandim hastane eşyalarımızı arabaya koyduk acile gittik. Bakıldı açıklık parmak ucu kadarmış cm belirtilmedi minicik denildi. Suyum normal duruyordu bebeğim de gayet iyiydi. Nst de yine yuksek sancılar var ama ben hissetmiyordum. Ya o minicik acikliktan fazla suyun tahliye oldu yada bebis mesaneye baski yaptı afedersiniz çişimibyaptim 👉🏻👈🏻🥹😂 bilmiyorum
Yatış önerdiler evde rahat edecegini söyleyip eve geldim. Yaşayan varmı bu durumu ne yapmaliyim bu arada 37 haftalik 3kilo bebiş masallah. Doğum yakın mıdır 🥴🥹🤭