Momlife_ Doktorum sen son adet tarihinden emin misin bi uyuşmazlık var dedi ama kötü de konuşmadı evet eminim takip ediyorum dedim neden böyle söylemiş olabilir
gyuiioo Momlife_ benimde son adet tarihi bebekle uyusmuyor adet tarihim 30 Ağustos ama doktorum 7 eylül diyeceğiz dedi geç yumurtla geç döllenmeden dolayı oluyor canim
ayyi Bebeğin ölçüleri ile muhtemelen söylediğiniz tarih uyuşmuyordur ben mesela ilk olarak yanlış hatırlayıp bilgi vermiştim uyuşmuyordu yani söylediğim haftaya göre bebeğin gelişimi daha önde veya geride idi sonra düzeltildi uyuşmaya başladı
Momlife_ ayyi ama ben eminim her ay düzenli kaydediyorum hatta en son mesajlarımda bile yazıyor baktım
Momlife_ gyuiioo bana bişey de demedi benimki 25 Eylül en son adet tarihim sustu sadece korktum bende
Momlife_ gyuiioo bende şöyle oldu onu da dedim 25 eylülde normal adet oldum 17 ekimde de adet gibi geldi oldum sandım 3 gün sürdü bitince öğrendim hamile olduğumu lekelenmeymiş dedim
yesimvera gyuiioo bu konuda ben kafama çok takıyorum. Sat 22 Nisandı ama doktorum geç döllenme olmuş dedi ilk ultrasona göre gidecez dedi 1 hafta kadar öne alınmış oldu Buda 30 nisana denk geliyordu şimdi 33+3 haftalık oldu ama bu defa gelişimi 1 hafta önden gidiyor. Doğumu da Sezaryan istiyorum şimdi doğum neye göre olacak anlamadım kafama çok takıyorum
Byz_alk Benim doktorumda iki hafta ileri aldı adet tarihimi 1 nisandı 11 nisan yaptı şuan 36 haftalığım hala bi şüphe var içimde ama ultrasyon boyutuna göre söyleniyo endişelenmene gerek yok