httccl 13 aylık kızım var ve 2 aylık hamileyim sütten kesicez yavaş yavaş bu süreç sonrası sorun yaşayan oldu mu . Özellikle geceleri 20 dk da bir meme için uyanıyor . En çok merak ettiğim emzirmeyi kestikten sonra uykusu düzene girer mi
Havin49_ httccl benimki meme içmiyordu tam 13 aylık mamadan kestim ve iyi ki kremişimuyku düzeni oldu
beyzzsenturkkk httccl 15 aylıkken kestim su an 3 yasında o günden beri deliksiz uyuyor hasta olmadıkça asla uyanmaz. bazen su içmeye uyanıp geri uyuyor sütten kesmek önemli ama sallıyorsanız destekli uykusu varsa asla uzun uzun deliksiz uyumaz. önemli olan kendi kendine uyuyabiliyor mu sütten kesince uyuyabilecek mi bunlar önemli uyku arkadaşı edinin bir bebek onunla uyusun onu uyutsun her gece onunla sarılsın uykuya dalsın yardımcı olur
Ipek0z httccl valla biraz canını sıkıcam ama benim oğlumun düzeni tamamen bozuldu bir daha asla uyku düzeni turmadı, sütten kestikten sonra o kadar ağladı ki çubuk kraker ile susturabildik, uykudayken bile elinde çubukla uyurdu
gulsah30 httccl bn konusarak denedim cok uzuluyordu bj kere sabir tasi surdum annem kirlenmis artk sut gelmiyor ddm oda dilini degdirdi bakti kotu almadi sonra kaderine ragzi oldu bn hamile degildim rahat braktim ama belki cozum olur size ama emzik emdigi icin kolay oldu suanda 2yasina gieicwk emzigi brakmaya calisiyorum ama onu brakmiyor onuda balona baglayip ucurup baybay yaapicam bakalim kabul ederse
gulsah30 httccl kefir yada sut denesen biberonla benim oglum sut sevmiyor ama kefir icerek uyuyor ama dikkat edin asitli oldugu icin mutlaka uzerine su icirin ve sabah disini fircalayin curuk yapabiliyor dis hekimi soylemisti
Beyzanury1234 httccl ben 7 ay emzirdim kızımı sütüm kesildi bırakmak zorunda kaldı yavrum geceleri emiyordu onuda kendi kendine kesti suan çok rahatım vallahi uykusu güzel uzun süre uyuyor 2 yaşında
httccl Herkese teşekkür ediyorum deneyimlerinizi paylaştığınız için . Bende sabır taşı almıştım bugün ulaştı elime bakalım nasıl bir süreç bekliyor bizi merak ediyorum umarım kolay olur ve uykuları düzene girer 🥰